دبیر کانون آگاهی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند در گفتگو با خبرنگار ایسکانیوز در خصوص "جشنواره غذای سالم" گفت: جشنواره غذا 26 فروردین ماه با حضور دانشجویان، اساتید و کارمندان این واحد برگزارشد. عنوان این جشنواره برگرفته از هفته سلامت به نام جشنواره "غذای سالم" بود.
وی در خصوص هدف از برگزاری این جشنواره گفت: ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم از اهداف این جشنواره بود که اکثر دانشجویان و کارمندان با پختن غذاهای قومی، محلی شهر خودشان مانند : آش دوغ، کشک بادمجان، کوفته تبریزی و فسنجون در این جشنواره شرکت کردند.
وی افزود: هدف برگزاری این مراسم طبخ غذاهای سالم بود و معیاری که برای انتخاب نفرات برگزیده داشتیم استفاده از مواد سالم غذایی برای پخت غذا بود .
یاسمن عبدلی تاکید کرد: این جشنواره توسط کانون پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند برگزار شد و 26 نفر شرکت کننده داشت که از میان این تعداد 6 نفر، نفرات برتر انتخاب و جوایز ویژه ای اهدا کردیم.
وی در خصوص استقبال دانشجویان و اقشار مختلف مردم ادامه داد: دانشجویان، کارمندان و مخصوصا اساتید از این جشنواره استقبال زیادی داشتند و تشویق کردند که مجددا این جشنواره را در سطح واحد برگزار کنیم.
خبرنگار: مرضیه کنگرانی / منتشر کننده: زهره حاجیان
308/700