بخشنامه وزارت علوم درباره سلامت تغذیه ابلاغ شد

رئیس سازمان امور دانشجویان با ابلاغ بخشنامه ای از دانشگاه ها خواست در انتخاب برنامه غذایی دانشجویان نهایت دقت را داشته و تمام مراحل تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی با نظارت کارشناس باشد.

به گزارش ایسکانیوز، مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان بخشنامه ای به دانشگاه ها ابلاغ کرد که به شرح زیر است:

با توجه به اهمیت موضوع بهداشت، کیفیت و ارزش تغذیه ای مواد غذایی و در پی آن حفظ و ارتقاء سلامت دانشجویان همراه با برنامه ریزی و افزایش رضایتمندی دانشجویان باید بر موارد ذیل تاکید شود.

با توجه به فرارسیدن فصل گرما، کوچکترین بی احتیاطی و سهل‌انگاری ممکن است منجر به مسمومیت غذایی دانشجویان و ایجاد خسارت جبران ناپذیری شود.

بنابراین حفظ و سلامت و عرضه مواد غذایی سالم نیازمند کنترل و نظارت مستمر است، لذا دستور دهید، در انتخاب برنامه غذایی دانشجویان نهایت دقت به عمل آمده و حتی الامکان از مصرف مواد غذایی فاسد شدنی در مدت زمان کم خودداری کرده و تمام مراحل تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی دانشجویان با نظارت کارشناس تغذیه و بهداشت صورت پذیرد.

با توجه به امکان شیوع بیماری های ویروسی و مسمومیت های غذایی در شرایط اقلیمی متفاوت با مواد غذایی، بر ارزش ماندگاری مواد پختنی و غیره تاریخ مصرف مواد و نکته های عملی دیگر توجه شود.

در صورت بروز هرگونه مسمومیت فردی یا گروهی با رعایت چارچوب های قانونی و استفاده از ظرفیت مراکز درمانی اقدام عاجل به عمل آید.

به گزارش مهر، اخیرا دو مورد مسمومیت دانشجویی در دانشگاه یزد و دانشکده فنی و حرفه ای شهید باهنر شیراز روی داد که در دانشگاه یزد حدود ۴۸۰ دانشجو مسموم شده بودند که دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد ، علت اصلی مسمومیت دانشجویان دانشگاه یزد را استفاده از چرخ گوشت آلوده برای تهیه آب طالبی عنوان کرد.

همچنین حدود ۱۵۰ دانشجوی دانشکده فنی حرفه ای شهید باهنر شیراز نیز مسموم شدند که علت مسمومیت را آلودگی مواد غذایی اعلام کردند ولی هنوز نتیجه نهایی اعلام نشده. برهمین اساس سازمان امور دانشجویان در بخشنامه ای از دانشگاه ها در خواست کرده است که به بهداشت تغذیه دانشجویان توجه کنند تا دوباره حوادث مذکور رخ ندهد.

منبع: مهر

دریافت کننده و انتشار دهنده: پارسا فرخوی

201

کد خبر: 767332

وب گردی

وب گردی