دانشگاه آزاد اسلامی سند آمایش ویژه ارائه می کند/ یکسانی در مناطق آمایشی

دبیر کارگروه هماهنگی و اجرایی سازی آمایش آموزش عالی گفت: در جلسه کمیسیون آمایش آموزش عالی مقرر شد، دانشگاه آزاد سند آمایش مستقل و هماهنگ با دو وزارتخانه علوم و بهداشت تدوین کند.

به گزارش اسکانیوز، دکتر علیرضا رهایی با اشاره به دومین جلسه کمیسیون هماهنگی و اجرایی سازی آمایش آموزش عالی گفت: این جلسه با شرکت دکتر مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات فناوری، دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر منصور کبگانیان و نماینده وزارت آموزش وپرورش و چند عضو حقیقی برگزار شد.

وی ادامه داد: در این جلسه در خصوص سیاست های آمایشی وزارت علوم مباحثی مطرح شد، معاون آموزشی وزارت علوم به طور کامل سیاست های اتخاذ شده توسط این وزارتخانه درباره سند آمایش را مطرح کرد.

دبیر کارگروه هماهنگی و اجرایی سازی آمایش آموزش عالی ادامه داد: مباحثی که مطرح شد مربوط به سیاست های مدیریت منطقه ای، تجمیع و ادغام موسسات آموزش عالی، دستورالعمل های ساماندهی آموزشی، اعتبارسنجی، سطح بندی و رتبه بندی آموزش عالی و ماموریت گرایی در آموزش عالی و مسیری که برای ماموریت گرایی در ارتباط با موسسات آموش عالی دولتی و زیرنظام ها و مجموعه های غیردولتی و غیرانتفاعی وجود داشت، مطرح شد. همچنین اینکه در سطح بندی چه ملاحظاتی برای آنها در نظر گرفته شده است.

وی افزود: بخشی از این گزارش براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی نیاز داشت به تصویب ستاد نقشه جامع علمی برسد و قرار شد در جلسه آینده در این خصوص بررسی و بحث شود.

رهایی ادامه داد: یک بحث مهم نیز بحث منطقه بندی بود. وزارت علوم یک سیستم ۱۰ منطقه را پیاده کرده، ولی ۱۰ منطقه وزارت علوم با مناطق تعریف شده توسط وزارت بهداشت متفاوت است. بحث مختصری در این خصوص انجام و مقرر شد در جلسه بعد این منطقه بندی به شرایط واحد برسد، این موضوع در جلسه آینده به صورت کامل مطرح می شود.

وی با اشاره به دانشگاه آزاد نیز گفت: با توجه به این مساله که بخشی از دانشگاه آزاد رشته های پزشکی دارد و تابع وزارت بهداشت و بخش دیگر رشته ها نیز تابع وزارت علوم است، قرار شد این دانشگاه به طور جداگانه یک سند مستقل آمایش ارائه کند اما در همان چهارچوبی که دو وزاتخانه بهداشت و علوم مشخص کرده اند.

دبیر کارگروه هماهنگی و اجرایی سازی آمایش آموزش عالی ادامه داد: جلسات کمیسیون هماهنگی و اجرایی سازی سند آمایش یک بار در ماه برگزار می شود منتهی یک کارگروهی نیز متشکل از نمایندگان وزارتخانه های علوم، بهداشت، آموزش و پرورش، کار و مرکز آمار و برخی اشخاص حقیقی که در کمیسیون حضور دارند، تشکیل شده است.

وی ادامه داد: یک سری مطالعات مبنایی در کارگروه انجام می شود و تا کنون ۴ جلسه از کارگروه آمایش نیز تشکیل شده و قدری بحث تطبیق مطالعات آماری از فعالان و یا دانش آموختگان بدون اشتغال هم مطرح شده که با رشته های دانشگاهی مقایسه شده است.

رهایی افزود: در مجموع با توجه به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی با تلاشی که مسئولان ستاد نقشه جامع علمی کشور داشتند در چند ماه گذشته این کمیسیون فعال شده و ما امیدواریم در جلسه آتی همه برنامه هایی که تدوین کرده ایم را بتوانیم به طور منظم این روند را ادامه دهیم.

منبع: مهر

201

کد خبر: 820261

وب گردی

وب گردی