تولید کنندگان خوراک دام باید مجوز بهداشتی داشته باشند

رئیس سازمان دامپزشکی کشور تولید غذای سالم و بهداشتی را یکی از شاخص‌های اصلی رشد و توسعه کشورها برشمرد و افزود: در این راستا سازمان دامپزشکی، تولید خوراک دام را به صورت پیوسته و دائمی نظارت و ارزیابی می‌کند.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ مهدی خلج اظهار کرد: تهیه مواد غذایی سالم برای افراد یک کشور نیز یکی از مهمترین دغدغه‌ها و مسئولیت‌های دولتمردان است و در این میان تهیه و تولید غذای سالم و بهداشتی نیاز به برنامه‌ریزی اصولی و اساسی دارد.

او گفت: با توجه به اینکه حیوانات در تأمین غذای سالم سهم بسزایی دارند و درصد بالایی از مواد غذایی مورد نیاز انسان از فرآورده‌های حیوانی (گوشت مرغ، تخم‌مرغ، لبنیات و ...) به دست می‌آید، بر همین اساس، نقش و جایگاه والای سازمان دامپزشکی در راستای توجه به قوانین مربوط، مسئولیت ملی و بین‌المللی خوراک و اجرای خوراک دام با شعار پیشگیری، جهت کنترل و نظارت بهداشتی، همچنین ارتقای سلامت دام و در نهایت انسان، بارزتر می شود.

خلج همچنین بر ضرورت تولید بهداشتی خوراک دام تأکید و تصریح کرد: سازمان دامپزشکی با تدوین دستورالعمل‌ها بر اساس استانداردهای بین‌المللی تمام مراحل اولیه تا تولید محصول نهایی را به‌صورت پیوسته نظارت و ارزیابی می کند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: بر همین اساس تمامی تولیدکنندگان موظفند طبق دستورالعمل‌های سازمان علاوه بر اخذ پروانه بهداشتی بهره‌برداری، پروانه ساخت نیز برای هر محصول تولید شده در کارخانه دریافت کنند تا مواد اولیه مورد مصرف به همراه درصد آن‌ها و آنالیز شیمیایی مربوط مشخص شود.

او گفت: همچنین، تمام مواد اولیه مورد مصرف در تولید خوراک دام، بایستی الزاما دارای پروانه بهداشتی و پروانه ساخت باشند و در صورت وارداتی بودن مجوز واردات از سازمان دامپزشکی دریافت کنند.

منبع: فارس

401

کد خبر: 827132

وب گردی

وب گردی