رعایت اصول بهداشتی در هنگام توزیع نذورات  مورد توجه قرار گیرد

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: در دهه اول محرم، رعایت اصول بهداشتی در هنگام توزیع نذورات می بایست مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ایسکانیوز، نسترن محمدی افزود: در تهیه غذاهای نذری به سلامت مواد غذایی توجه کافی به عمل آید و تمامی موارد مصرفی از جمله رب، ادویه ها، حبوبات و... باید دارای پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت باشند.

وی اظهار داشت: در استفاده از ظروف یکبار مصرف نیز مواری توصیه می شود از جمله استفاده از ظروف کاغذی جهت مصرف محصولات داغ پیشنهاد می شود مانند لیوان کاغذی به جای لیوان های پلاستیکی جهت صرف چای، شیر داغ و غیره، همچنین ظروف گیاهی بهترین ظرف جهت مصرف غذاهای چرب و داغ بوده و بهتر است از ظروف فوم و آلومینیومی استفاده نشود.

کد خبر: 840871

وب گردی

وب گردی