واحدهای نیروگاهی با راندمان پایین در حال فعالیت هستند/ نیاز نیروگاه های کشور به بازتوانی و به روز شدن

قائم مقام وزیر نیرو در امور بین‌الملل وجود این دفتر را پلی میان شرکت های ایرانی و ژاپنی برای افزایش میزان بهره‌وری دانست و گفت: یکی از محورهای بسیار مهم در این بخش مربوط به انرژی‌های تجدیدپذیر است.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ آیین افتتاح دفتر مرکز همکاری‌های ژاپن و خاورمیانه در تهران با حضور مسئولان وزارت نیرو و سفیر ژاپن در ایران برگزار شد.

"علیرضا دائمی" در آیین افتتاح دفتر مرکز همکاری‌های ژاپن و خاورمیانه در تهران با اشاره به اعزام 400 نفر از کارکنان شرکت‌های آب و فاضلاب کشور به ژاپن برای طی دوره‌های آموزشی گفت: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته طی هفته آینده نیز بیش از 30 نفر کارشناسان و متخصصان صنعت برق به منظور طی دوره‌های آموزشی مربوطه به این کشور اعزام خواهند شد.
او هدف از راه‌اندازی این دفتر را توسعه همکاری های در زمینه انتقال تکنولوژی، انجام پروژه های مشترک و استفاده از منابع مالی به صورت سرمایه گذاری در ایران دانست و گفت، ژاپنی ها در حوزه‌های مدیریت مصرف و کاهش میزان تلفات همواره نقش بسیار مهمی را ایفا کرده و در خصوص سیستم‌های اندازه گیری و کنترل توان‌های شبکه آب و برق سوابق بسیار خوبی دارند.
قائم مقام وزیر نیرو در امور بین‌الملل وجود این دفتر را پلی میان شرکت های ایرانی و ژاپنی برای افزایش میزان بهره‌وری دانست و گفت: یکی از محورهای بسیار مهم در این بخش مربوط به انرژی‌های تجدیدپذیر است. کشور ما دارای ظرفیت های بسیار بالایی در خصوص نیروگاه های خورشیدی و دالان‌های بادی است که خوشبختانه استقبال خوبی از این بخش صورت گرفته و یکی از محورهای همکاری ما نیز مربوط به نیروگاه های خورشیدی خواهد بود.
دائمی با اشاره به نقش مهم ژاپن در قبال مدیریت مصرف و ارتقای سطح سیستم‌های داخلی کشور، گفت: هم اکنون تعداد زیادی نیروگاه در کشور وجود دارد که نیازمند بازتوانی و به روزشدن است. واحدهای نیروگاهی که با راندمان پایین در حال فعالیت هستند و می توان از تکنولوژی ژاپنی‌ها به منظور بازتوانی و بازسازی آن ها استفاده کرد تا به نحو مناسب تری مورد استفاده قرار بگیرند.
او خاطرنشان کرد: با توجه به سابقه طولانی مدت همکاری ایران و ژاپن با یکدیگر و همچنین ایجاد خط اعتبار 10 میلیارد دلاری میان دو کشور معتقدیم شرایطی در حال شکل گیری است که شرکت های وزارت نیرو و بخش خصوصی کشور بتوانند به خوبی از چنین امکانی استفاده کنند. مسلما دفتر مرکز همکاری های ژاپن و خاورمیانه در تهران می تواند نقش پلی را به منظور ارتباط و پیوند میان شرکت های دو کشور ایفا کند تا در آینده بتوانیم با ژاپن مراودات و مبادلات راحت‌تری داشته باشیم.

مرکز همکاری های ژاپن و خاورمیانه به منظور کمک به ارتقای سطح همکاری ژاپن جهت توسعه اقتصاد، صنعت و همچنین ترویج تجارب و سرمایه گذاری با کشورهای خاورمیانه در حال فعالیت است.
این مرکز در حال حاضر، در 22 کشور از آسیای غربی تا شمال آفریق نظیر ایران، امارات، کویت، مراکش، عمان، عراق، ترکیه، عربستان سعودی، مصر و... فعالیت دارد.

403

کد خبر: 867481

وب گردی

وب گردی