بررسی بازسازی مناطق زلزله زده در ستاد بحران دانشگاه رازی

راهکارهای مناسب، کاربردی و علمی جهت برنامه‌ریزی، احیاء و بازسازی دوباره مناطق زلزله زده در سومین جلسه ستاد مدیریت بحران دانشگاه رازی بررسی و ارائه شد.

به گزارش ایسکانیوز به نقل از دانشگاه رازی کرمانشاه، سومین جلسه ستاد مدیریت بحران در دانشگاه رازی با حضور هیأت ‌رئیسه دانشگاه، اعضای ستاد، مدیران گروه‌های آموزشی و اعضای هیات علمی برگزار شد.

محمدابراهیم اعلمی آل آقا رئیس دانشگاه رازی اظهار داشت: دانشگاه با همفکری اساتید می‌تواند در خصوص مدل بازسازی روستاها و شهرهای آسیب دیده از زلزله اخیر، نقش آفرینی کند و هدف از برگزاری این نشست، ارائه راهکارهای مناسب، کاربردی و علمی جهت برنامه‌ریزی، احیاء و بازسازی دوباره این مناطق است.

وی با ارائه گزارشی از روند فعالیت‌های انجام شده در راستای کمک‌رسانی دانشگاه به مردم زلزله‌ زده، گفت: دانشگاه رازی گروه‌هایی به مناطق زلزله‌زده اعزام کرد که ازجمله آن‌ها می‌توان به گروه‌های دوره‌دیده روانشناسان و مددکاران مرکز مشاوره دانشگاه رازی جهت مشاوره به حادثه دیدگان زلزله اخیر در استان کرمانشاه، گروهای تأسیساتی جهت رفع و حل مشکلات تأسیساتی، گروه‌های خدمات‌رسانی و دانشجویی اشاره کرد.

رئیس دانشگاه رازی افزود: با حضور دانشگاه رازی در مناطق زلزله‌ زده گروه‌هایی از سوی دیگر دانشگاه‌های سراسر کشور بر خود فرض دانستند که با این دانشگاه و مناطق زلزله ‌زده ابراز همدردی کرده و پیشنهاداتی را هم مطرح کردند.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه رازی دانشگاه منطقه است و باید مرکز تسهیل کمک‌رسانی و ارتباطات باشد.

اعلمی ضمن تأکید بر حضور اعضای هیات‌علمی دانشگاه در جلسات ستاد بحران دانشگاه رازی اظهار داشت: اعضای هیات‌علمی با همفکری و ارائه پیشنهادها و نظرات خود می‌توانند ستاد بحران دانشگاه را یاری کنند و دانشگاه از پیشنهادهای آنها در امر کمک‌رسانی به مردم زلزله‌زده استفاده خواهد کرد.

وی ادامه داد: بدون شک سطح علمی و تأثیر گذاری اعضای هیأت علمی از مدیران استان بالاتر است، لذا دانشگاه باید با محور قرار دادن فعالیت‌های پژوهشی، درزمینه‌ خدمت به جامعه تأثیرگذار باشد.

رئیس دانشگاه رازی با اشاره به امکانات محدود دانشگاه افزود: در زمینه‌های مشخص به‌ صورت بین گروهی مطالعاتی انجام شود و سه کارگروه در قالب کمیته‌های فنی و عمرانی، توسعه روستایی و علوم اجتماعی مسائل را بررسی و راهکار ارائه کنند.

کد خبر: 875903

وب گردی

وب گردی