تاثیرات غذای حلال بر زندگی/ دنیای پُرسود فرآورده‌های حلال

دبیر اجرایی نخستین همایش بین المللی فرآورده های حلال از بررسی ابعاد مختلف فرآورده‌های حلال از جمله خلاءهای پژوهشی در حوزه غذا، اهمیت استفاده از حلال و آثار آن بر زندگی مادی و معنوی و اقتصاد فرآورده‌های حلال در دنیا خبر داد.

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از تسنیم، محمدرضا صابری - معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در این همایش میزبان شخصیت‌های برجسته ای همچون دکتر احسان اووت - دبیر کل موسسه استاندارد و متدولوژی کشورهای اسلامی از ترکیه (OIC-SMIIC)، علامی عبدالعزیز - رئیس دپارتمان بازاریابی و تجارت از مراکش (OIC-ICOT) و دکتر مشار حسین - پژوهشگر ارشد SESRIC از پاکستان خواهیم بود.

دبیر اجرایی نخستین همایش بین المللی فرآورده‌های حلال از برگزاری پنج کارگاه در حاشیه این هماش خبر داد و نوآوری در فرآورده‌های حلال؛ فعالیت‌های اجتماعی تاثیرگذار در حوزه حلال؛ هدایتگران و پیشکسوتان حوزه حلال را از جمله عناوین مشمول جوایز عنوان و یادآور شد: در نخستین همایش بین المللی فرآورده‌های حلال از فعالان برتر در حوزه حلال و فرآورده‌های حلال و همچنین هدایتگر و پیشکسوت برتر حوزه حلال با نظر و بررسی اعضای کمیته اجرایی و علمی تقدیر به عمل خواهد آمد.

گفتنی است در راستای رویداد مشهد؛ پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017، اهمیت مسئله استفاده از حلال و آثار آن بر زندگی مادی و معنوی مؤمنان و ابعاد فقهی و دینی آن از یک سو و ضرورت بهره گیری از پژوهش‌ها و فناوری‌های نوین در تولید و نظارت فرآورده‌های حلال از سوی دیگر و نیز توسعه صادرات و واردات محصولات متعدد با برچسب حلال در حوزه تجارت بین الملل و اقتصاد در نخستین همایش بین المللی فرآورده‌های حلال بررسی خواهد شد.

همچنین سرمایه قابل توجه در گردش در این حوزه در سطح بین المللی نیز با هدف بررسی مسائل و خلاءهای پژوهشی در حوزه غذا، دارو، فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی؛ پوشاک حلال در سه محور شریعت و فرآورده‌های حلال، پژوهش، فناوری و فرآورده‌های حلال، اقتصاد فرآورده‌های حلال؛ در نخستین همایش بین المللی فرآورده‌های حلال برگزار خواهد شد.

705

کد خبر: 883740

وب گردی

وب گردی