راهکارهای ارتقا کیفیت تغذیه دانشجویی/ اعطای یارانه به رستوران ها

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: محدودیت های مربوط به ارائه خدمات دانشجویی در حوزه تغذیه را بارها اعلام کرده ایم و برای آنها راهکارهایی تدوین شده است.

به گزارش ایسکانیوز، مجتبی صدیقی گفت: محدودیت های ارائه خدمات دانشجویی وجود دارد و به طور مثال با تمام تلاش هایی که در دانشگاه ها صورت گرفته اما گاهی شاهد عدم کیفیت مطلوب تغذیه مواجه هستیم.

وی افزود: راه های موازی برای رفع این مشکل تدوین شده است که راه اندازی رستوران های مکمل در دانشگاه ها یکی از این راه ها است.

رئیس سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: در بسیاری از دانشگاه ها رستوران های مکمل راه اندازی شده که در این رستوران ها تنوع غذایی بیشتری وجود دارد.

صدیقی اظهار داشت: به این رستوران ها یارانه نیز اختصاص داده می شود که اگر دانشجو قصد استفاده از غذای سلف را نداشت بتواند از این رستوران ها غذای مورد نیاز خود را تامین کند.

وی در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: صنعتی سازی آشپزخانه های دانشگاه ها یکی دیگر از راه های ارتقا کیفیت غذا است که صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با کمک دانشگاه ها درحال اجرای این طرح است.

منبع:مهر

204

کد خبر: 891345

وب گردی

وب گردی