مواد لازم:
بادمجان متوسط: پنج عدد
پیاز: دو عدد
گوشت چرخ کرده یا سویا: صد گرم
رب گوجهفرنگی: دو قاشق غذاخوری
ادویه، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
ابتدا بادمجانها را پوست کنده و بدون اینکه تاج بادمجان را ببرید، برشی از طول روی بادمجان ایجاد کرده و آنها را نیم ساعت در آبنمک قرار دهید تا تلخی بادمجانها گرفته شود. سپس بادمجانها را از آب بیرون بیاورید و خشک کرده و در روغن سرخ کنید. حالا باید مواد میانی بادمجان را آماده کنیم که برای این کار یکی از پیازها را سرخ کرده و نمک و زردچوبه و کمی ادویه به آن بیفزایید و گوشت یا سویا را در آن تفت دهید، رب را هم اضافه کرده و کاملا سرخ کنید. حالا از این مواد داخل بادمجانها را پر کنید و پس از آن، پیاز دوم را هم در قابلمه خرد و سرخ کنید و زردچوبه و نمک و کمی فلفل هم بزنید و رب را در آن تفت بدهید و یک لیوان آب روی آن بریزید. بادمجانها را کف قابلمه بچینید و کمی زعفران دم کشیده نیز بیفزایید و نیم ساعت زمان پخت به این خوراک خوشمزه بدهید و سپس نوش جان کنید.
منبع: فرهیختگان