شیوه پخت بادمجان شکم‌پر

در پایان هر هفته یک غذای دانشجویی را معرفی می‌کنیم که متناسب با جیب دانشجویان است. این هفته دستور تهیه بادمجان شکم‌پر را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:
بادمجان متوسط: پنج عدد
پیاز: دو عدد
گوشت چرخ کرده یا سویا: صد گرم
رب گوجه‌فرنگی: دو قاشق غذاخوری
ادویه، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

ابتدا بادمجان‌ها را پوست کنده و بدون اینکه تاج بادمجان را ببرید، برشی از طول روی بادمجان ایجاد کرده و آنها را نیم ساعت در آب‌نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود. سپس بادمجان‌ها را از آب بیرون بیاورید و خشک کرده و در روغن سرخ کنید. حالا باید مواد میانی بادمجان را آماده کنیم که برای این کار یکی از پیازها را سرخ کرده و نمک و زردچوبه و کمی ادویه به آن بیفزایید و گوشت یا سویا را در آن تفت دهید، رب را هم اضافه کرده و کاملا سرخ کنید. حالا از این مواد داخل بادمجان‌ها را پر کنید و پس از آن، پیاز دوم را هم در قابلمه خرد و سرخ کنید و زردچوبه و نمک و کمی فلفل هم بزنید و رب را در آن تفت بدهید و یک لیوان آب روی آن بریزید. بادمجان‌ها را کف قابلمه بچینید و کمی زعفران دم کشیده نیز بیفزایید و نیم ساعت زمان پخت به این خوراک خوشمزه بدهید و سپس نوش جان کنید.
منبع: فرهیختگان

کد خبر: 898380

وب گردی

وب گردی