شرایط جذب هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی

مدیرکل امور هیات‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: افرادی که جذب می‌شوند باید دارای مدرک دکتری تخصصی در آن رشته و گرایش باشند و در زمان جذب به‌عنوان استادیار جذب می‌شوند.

به گزارش ایسکانیوز، مدیرکل امور هیات‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با «فرهیختگان» از جزئیات جذب هیات‌علمی در دانشگاه آزاد اسلامی سخن گفت؛ آن‌طور که او می‌گوید در فراخوان جدید با توجه به طرح تعاون و بازمهندسی رشته‌محل‌های واحدها در یک استان، فراخوان بعدی شهریور سال 97 خواهد بود.

وحیدی البته می‌گوید شرایط جذب تغییر نکرده است؛ چراکه دانشگاه آزاد اسلامی نمی‌تواند شرایط جدیدی را وضع کند و تمام شرایط جذب هیات‌علمی همان شرایطی است که شورای عالی انقلاب فرهنگی برای جذب اعلام می‌کند. پس ضوابط همان ضوابط گذشته است و تغییر نمی‌کند.

مدیرکل امور هیات‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به این سوال که ملاک‌های جذب متقاضیان چیست، توضیح داد: «قطعا زمانی که تعدادی از متقاضیان برای یک رشته در فراخوان جذب شرکت می‌کنند فردی که از نظر علمی و عمومی شرایط بهتری داشته و امتیاز بیشتری را کسب کند به‌عنوان عضو هیات‌علمی جذب می‌شود. بنابراین به‌طور مثال شخصی که از نظر پژوهشی شرایط بهتری را نسبت به سایر متقاضیان داشته باشد قطعا در اولویت جذب قرار می‌گیرد.»

او همچنین تاکید کرد: «تفاوتی بین متقاضیان جذب مرد و زن قائل نخواهیم شد و هرکس که رزومه علمی بهتر داشته باشد، جذب می‌شود.»

البته هنوز مشخص نیست چه تعدادی در فراخوان جذب به‌عنوان عضو هیات‌علمی پذیرفته شوند اما آن‌طور که وحیدی می‌گوید صلاحیت‌ها براساس فرم‌های صلاحیت علمی و عمومی است که هیات عالی جذب به تمام دانشگاه‌ها ازجمله دانشگاه آزاد اسلامی، وزارت علوم، پیام نور و... ارائه داده است.

مدیرکل امور هیات‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: «افرادی که جذب می‌شوند باید دارای مدرک دکتری تخصصی در آن رشته و گرایش باشند و در زمان جذب به‌عنوان استادیار جذب می‌شوند.»

او در پاسخ به سوال دیگری مبنی‌بر اینکه کدام دانشگاه‌ها بیشتر نیاز به جذب هیات‌علمی دارند، توضیح داد: «با توجه به بازتوزیع اعضای هیات‌علمی، طرح تعاون، بازبینی رشته‌ها و تعداد دانشجویانی که در پایان ترم دوم خواهیم داشت، نیازهای واحدها مشخص شده و براساس آن سیاستگذاری می‌شود.»

دانشگاه آزاد اسلامی در دوره مدیریت جدید خود توجه ویژه‌ای به بومی‌گزینی دارد تا جایی که فرهاد رهبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی چندی‌پیش موافقت کرد دانشجویان دختر می‌توانند به واحد دانشگاهی محل سکونت خود یا والدین رفته و در آنجا ادامه تحصیل دهند. بومی‌گزینی در جذب هیات‌علمی هم مورد توجه مسئولان دانشگاه است. البته علیرضا وحیدی می‌گوید معمولا 95 درصد افراد به‌صورت متقاضیان بومی ثبت‌نام می‌کنند و کمتر اتفاق می‌افتد که افراد به صورت غیربومی در فراخوان شرکت کنند.

مدیرکل امور هیات‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان تاکید کرد: «متقاضیانی که به‌عنوان عضو هیات‌علمی در دانشگاه آزاد اسلامی پذیرفته می‌شوند فقط در این دانشگاه می‌توانند تدریس کنند و حضور در دانشگاه‌های دیگر خلاف مقررات خواهد بود.»

201

کد خبر: 905436

وب گردی

وب گردی