تشریح وضعیت سنی مدیران استان خراسان رضوی از زبان معاون سیاسی استاندار

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان رضوی وضعیت سنی مدیران استان را تشریح کرد.

به گزارش ایسکانیوز، سید جواد حسینی امروز در جلسه کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استان که در اداره کل جهادکشاورزی برگزار شد، در خصوص وضعیت سنی مدیران استان اظهار کرد: 35 درصد از فرمانداران خراسان رضوی متولدین دهه 50 هستند. 10 درصد از معاونان آنها متولد دهه 60 و 56 درصد هم متولد دهه 50 هستند.

وی با اشاره به اینکه «متولدین دهه 60، 7 درصد از بخشداران استان را تشکیل می‌دهند»، ادامه داد: همچنین 66 درصد از بخشداران خراسان رضوی متولد دهه 50 هستند. در شورای اداری استان هم سه مدیرکل داریم که نسبت به بقیه افراد سن کمتری دارند. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی متولد 58، مدیر کل امور اقصادی متولد 61 و مدیر عامل گلبهار هم متولد 61 است.

معاون سیاسی اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه «سنین 15 تا 29 سالگی را دوران جوانی می‌نامیم»، عنوان کرد: 8.6 درصد جمعیت جوانان کشور در خراسان رضوی هستند. از نظر کثرت جمعیت جوان پس از تهران رتبه دوم را داریم. تعداد جوانان خراسان رضوی یک میلیون و 616 هزار و 861 نفر هستندکه این تعداد 25 درصد است از جمعیت استان را تشکیل می‌دهند.

حسینی یادآور شد: دولت در زمینه مدیریتی دو تصمیم گرفته است بر اساس این تصمیم 30 درصد از مدیریت‌های جامعه باید به زنان اختصاص پیدا کند. همچنن میانگین سن مدیریتی که در حال حاضر 48 سال است به 40 سال کاهش پیدا کند. امیدوار هستیم بتوانیم این شاخص‌های دولت را اجرا کنیم.

وی با اشاره به اینکه «پیرامون دستاوردهای انقلاب بدانگاری و کم‌انگاری بر درست‌انگاری‌هایمان غلبه داشته است»، گفت: از جمله دستاوردهای انقلاب در حوزه کشاورزی است؛ سازمان‌های بین المللی اعلام کرده‌اند ایران در محصولاتی همچون زعفران، پسته، خرما، سیب، مرکبات، هلو، زردآلو، هندوانه و خیار در بین بیش از 300 کشور دنیا رتبه‌های اول تا هفتم جهانی را دارد. همچنین خود کفا شدن در محصول استراتژی همچون گندم که جزو بزرگترین وارد کننده های آن در دنیا بودیم، دستاوردی بزرگی است.

معاون سیاسی اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان رضوی در خصوص شاخص مهاجرت خاطرنشان کرد: در حال حاضر در کشور طی سالهای 90 تا 95، 0.68 درصد رشد منفی در روستاها داشته‌ایم این رقم در خراسان رضوی 6 درصد رشد مثبت را نشان می‌دهد.

معاون سیاسی اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان رضوی در خصوص گسست نسلی عنوان کرد: هنگامی که تفاوت نسلی بعد اجتماعی پیدا می‌کند و فاصله بین نسل‌ها غیر معقول می‌شود بعد اجتماعی تبدیل به گسست نسلی می‌شود. اگر به داد گسست نسلی نرسیم تبدیل به بعد سیاسی و تعارض نسلی خواهد شد. در حال حاضر در جامعه ایران با بحث گسست نسلی و تعارض نسلی به عنوان یک امر اجتماعی و سیاسی مواجه هستیم. طرح تعاملات جامع گرم به منظور پر کردن این خلاء‌ها است؛ در این طرح عنوان می‌شود که سازمان‌ها چه اقداماتی می‌توانند در راستای کاهش گسست نسلی انجام دهند، چه گفتگوهایی می‌توانیم برای این موضوع ترتیب بدهیم، یک بخش از گفتگوهای طرح تعاملات جامع گرم به گفتگوی جوانان و خانواده بر می‌گردد.

وی ادامه داد: فضای مجازی فردیت را به جای جمعیت و تردد امواج را به جای تردد افراد نشانده است، بنابراین نیاز است که اجتماعات بشری را گسترش دهیم. برای کاهش گسست نسلی باید اجتماعات کوچک را گسترش داد بنابراین طرح گفتگوی جوانان و خانواده بسیار ارزشمند است.

حسینی با بیان اینکه سرمایه اجتماعی در تمام دنیا روبه کاهش است، گفت: بخشی از سرمایه اجتماعی به مساله هویت برمی‌گردد. ما در چند بخش هویتی مزیت نسبی نسبت به سایر کشورها داریم. باید این بخش‌ها را تقویت کنیم، به طور مثال در سطح جهان کشوری همچون ایران نداریم که هویت خانوادگی در آن رشد یافته باشد. هویت علمی در ایران مسیر خوبی را نسبت به جهان طی می‌کند. براساس آمارها سرعت رشد علم در ایران اول است و ایران هفدهمین کشوری است که تولیدات علمی دارد. در خصوص هویت دینی هم متدین‌تر از مردم ایران در جهان پیدا نخواهید کرد. همچنین در هویت انقلابی‌ هم انقلابی‌تر از مردم ایران پیدا نمی‌کنیم.

900

کد خبر: 906653

وب گردی

وب گردی