حضور پُررنگ غرفه دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه کتاب تهران/عرضه 2هزار کتاب

سازمان چاپ و انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی امسال در نمایشگاه کتاب سی ویکم با بیش از 2 هزار عنوان کتاب حضوری پر رنگ در بخش دانشگاهی داشت.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز، سی و یکمین نمایشگاه کتاب تهران در مصلی امام خمینی (ره) به مدت 10 روز از 12 تا 22 اردیبهشت ماه با شعار «نه به کتاب نخواندن»، پذیرای علاقمندان به کتاب و کتابخوانی بود.

در این میان غرفه دانشگاه آزاد اسلامی امسال به عنوان سومین سال که در نمایشگاه کتاب شرکت داشت، با بیش از 2 هزار عنوان کتاب از سایر واحدها در این رویداد ادبی شرکت کرد. بعد از استقبال واحدهای سراسر کشور برای حضور در نمایشگاه کتاب، 10 واحد از استان تهران و از هر استان یک ناشر، به نمایندگی از سایر استان ها در این دوره شرکت کردند.

سازمان چاپ و انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی با ثبت حدود 453 عنوان در خانه کتاب، یکی از فعال ترین ناشران بخش دانشگاهی است.

با احتساب نمایندگی دو غرفه واحد اصفهان و علوم تحقیقات تهران، امسال به دلیل محدودیت فضا در مصلی امام خمینی (ره) غرفه ای به متراژ 90 متر، در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت و از این حیث جزء 5 ناشر اول ناشران دانشگاهی محسوب می شد، البته پس از اختصاص غرفه به دانشگاه، رایزنی ها از سوی انتشارات با سایر واحدهای دانشگاهی آغاز شد و استقبال بسیار خوبی از این واحدها در طول برگزاری نمایشگاه کتاب صورت گرفت.

به دلیل کمبود جا مقدور نبود تا تمامی کتابهای جدید دانشگاه آزاد اسلامی در این غرفه عرضه شود و بیش از 52 واحد از دانشگاه های سراسر کشور به لحاظ کمبود نیرو و عدم تامین منابع مالی موفق به حضور نماینده، در نمایشگاه کتاب حاضر شدند و یا کتاب های خود را از طریق نماینده های استان های دیگر به این نمایشگاه ارسال کردند.

از «انسان گرایی در شعر شاملو» تا «سیاست در شاهنامه»

در غرفه سازمان چاپ و انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی از هر استان مقرر شد یک ناشر به عنوان نماینده استان، کتاب های سراسر استان را جمع آوری و به نمایشگاه بیاورد و واحدهای تهران نیز به صورت مستقل با عناوین خود در نمایشگاه شرکت کنند.

عناوین متعددی از سایر واحدهای استان های مختلف در موضوعات مختلف علمی، اجتماعی، ادبی و هنری، زبان، ادبیات، دینی و مذهبی در این غرفه دیده می شود. البته عمده عناوین انتشارات دانشگاه ازاد اسلامی علمی و دانشگاهی هستند اما در این میان می توان به کتاب های کمک درسی دو زبانه واحد سما و تحقیقات اساتید در زمینه ادبیات همچون «انسان گرایی در شعر شاملو»، «سیاست در شاهنامه» یا خیره در تصویر خود ، تغزل، رمانتسیم،نوستالوژی در شعر نادر نادرپور اشاره کرد.

انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی با دارا بودن شعب مختلف در سطح کشور یکی از بزرگترین ناشران کشور به شمار می رود که بیش از 50 ناشر فعال دارای پروانه نشر از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این دانشگاه مشغول به چاپ و نشر کتب هستند و بالطبع این مرکز جای فعالیت های بیشتری را در آینده دارد.

یکی از برنامه های پیش رو سازمان چاپ و انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی، راه اندازی شعب فروشگاه های زنجیره ای در تهران و واحدهای سراسر کشور و راه اندازی سامانه نشر، فروش الکترونیکی کتب، است.

ناگفته نماند، سازمان چاپ و انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی دارای ظرفیت ها و پتانسیل بسیار بالایی است که متاسفانه طی این سالها نادیده گرفته شده است. این قسمت از دانشگاه توانمندی های بسیاری دارد که حمایت و برنامه هایی برای رشد و ارتقا آن می تواند رسالت دانشگاه مبنی بر درآمدزایی غیر شهریه ای را به انجام برساند که هم در قسمت انتشارات و هم در قسمت چاپخانه با کمی سرمایه گذاری در کوتاه مدت می توان درآمدزایی بسیار بالایی را محقق کرد.

502

کد خبر: 949132

وب گردی

وب گردی