درخواست مردم مبنی بر تبدیل گلپایگان به فرمانداری ویژه است

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه یکی از موارد درخواستی مردم قرار گرفتن شهرستان به عنوان فرمانداری ویژه است، گفت: شهرستان گلپایگان دارای دو آیتم فعالیت فرمانداری بالای ۱۰۰ سال و بُعد مسافت با مرکز استان به بیش از ۱۸۰ کیلومتر است و تنها شاخص جمعیت را که گفته اند باید بالای ۲۵۰ هزار نفر باشد، ندارد که در این مورد نیز از جمعیت مهاجر می توانیم، استفاده کنیم.

به گزارش ایسکانیوز، علی بختیار صبح امروز شنبه 19 خرداد ماه در جلسه ای با معاون سیاسی امنیتی استاندار اصفهان، اظهار داشت: لازم است تأکید کنم گلپایگان شهر فرهیختگان، علما، دانشمندان و مفاخری است که در اقصی نقاط نه کشور بلکه جهان می درخشند.

وی افزود: امروز یکی از بزرگترین مراجع تراز اول دنیا حضرت آیت الله العظمی حاج شیخ لطف الله صافی گلپایگانی (مدظله العالی)، رئیس دفتر مقام معظم رهبری، دادستان کل کشور، جانشین فرماندهی سپاه پاسداران، مسئول دیپلماسی کشور و مدیران و مسئولان مختلف در پست ها و مقام های اقصی نقاط کشور و حتی دانشمندان و مفاخری نیز در جهان اهل و زاده این دیار هستند.

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس با تأکید بر اینکه نفرات ارشد حوزه دفاعی، قضایی، دیپلماسی کشور از بین مردم این خطه فعالیت دارند، بیان داشت: مردم انقلابی این منطقه همیشه حرف و مطالبات خود را با زبان قانونی دنبال کرده و هیچ گاه در بروز اغتشاشات مثابه دی ماه سال گذشته در شهرهای مختلف کشور از جمله استان اصفهان بروز کرد، کاری غیرقانونی انجام ندادند.

وی تأکید کرد: علیرغم اینکه مردم این خطه انسان هایی نجیب و اهل فرهنگ بوده در همه ادوار متأسفانه استان اصفهان نسبت به شهرستان گلپایگان بی توجه بوده و برای آنها این سوال پیش آمده آیا این بی توجهی نشان از بُعد مسافت گلپایگان نسبت به مرکز استان دارد.

بختیار تصریح کرد: از روزهای نخست دوره نمایندگی بارها به استاندار سابق اصفهان برای مطالبات مردم مراجعه کردم و آنچه عایدم شد اینکه آقای استاندار و معاونان ایشان پای مطالبات مردم نمی آیند لذا خود به دنبال حل یکایک مسایل و مشکلات مردمی بودم که طی سال های متمادی متأسفانه در حق آنها کوتاهی شده را پیگیری کردم.

نماینده مردم شهرستان در مجلس با پاسخ به این پرسش مسئولین استان که چرا به اصفهان کمتر مراجعه دارم، افزود: سال اول نمایندگی را در استان و در تمامی جلسات نمایندگان استان اصفهان، پیگیر مطالبات مردم بودم و در جلسات متعدد برای احقاق حقوق مردم به نتیجه ای نرسیده ام و حتی پیگیری این مطالبات با معاون سیاسی، امنیتی سابق استانداری آنچه متوجه شدم این بود که وی به مسایل مطرح شده به طور کل اشرافیت نداشت.

وی با اشاره به مسائل و مشکلات پیش آمده پیرامون مرز سیاسی و ثبتی شهرستان گلپایگان با شهرستان خمین اظهار کرد: بر اساس مصوبه هیئت وزیران، مرز سیاسی با مرز ثبتی که اسناد آن در اداره ثبت و منابع طبیعی موجود است با اقدام نامناسب شهرستان فوق و بی توجهی استانداری اصفهان به این موضوع که موجب خدشه به تاریخ سیاسی شهرستان شده، مسایلی را به وجود آورده که موجب حساسیت برای مردم شده است.

بختیار تصریح کرد: سنگ نگاره های گلپایگان در یک فاصله سه هزار و ۲۰۰ متری با قدمت هفت یا هشت هزار ساله با این اقدامات موجب خدشه شده و در دیگر موارد معادن انفجاری مشکلاتی را برای ساکنان مجاور آن به وجود آورده که در این راستا مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان علیرغم پیگیری های انجام شده، بی توجهی می کند.

وی با تأکید بر اینکه پیگیری امور در استان عدم توجه مدیران کل را به همراه داشته است، بیان کرد: در بسیاری از مواردی که پیگیری های آن از سوی مدیران کل موجب حل و فصل موضوع خواهد شد به ناچار و عدم پیگیری آنها با مقامات بالاتر از جمله وزرا و مدیران کل کشوری در حال پیگیری نماینده مردم این خطه در مجلس است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس دهم در راستای موضوع حقابه با اشاره به اینکه چرا ۱۰ سال قبل مدیریت سرشاخه های دز کارون را به امور آب قم دادند، تصریح کرد: چرا مکتوب کردند که مدیریت سد کوچری باید به امور آب قم داده شود. مگر مخزن سد کوچری در استان اصفهان نیست. مگر استان اصفهان نباید در این رابطه پیگیری می کرد که امروز این معضل ایجاد نشود.

وی افزود: با پیگیری های انجام گرفته بهره برداری از سد کوچری به یک شرکت بی طرف سپرده شد اما با کمال تعجب و اقداماتی که صورت دادند مجری امور آب سد کوچری را از تهران به امور آب قم سپردند لذا حرف مردم و کسانی که تک تک پای این نظام ایستاده و شهید داده اند این است که حقابه، مرزهای ثبتی و مدیریت مخزن سد کوچری آنها درست شود.

بختیار با تأکید بر اینکه متأسفانه برخی از مسئولان استان هم با نامه نگاری های غیراصولی رودخانه اناربار گلپایگان را به نام جعلی آن «قمرود» مکتوب می کنند، بیان داشت: انتظار این است که حداقل ما در استان اصفهان شاهد استفاده از کلمه قمرود به جای اناربار در مکاتبات اداری نباشیم.

وی با اشاره به اینکه با برگزاری این هم اندیشی و نشست نقطه عطفی است، افزود: من از اینکه مردم عزیزمان، نمایندگان تشکل ها و شوراهای اسلامی در جهت احقاق حقوق عمومی پای موضوع آمده و مطالبات خود را قانونی بیان می کنند و دوستان ما در استانداری نیز تلاش دارند مراتب را به سمع استاندار و یکایک مدیران استان برسانند، بسیار خرسندم.

عضو کمیسیون انرژی مجلس دهم، ضمن انتقاد نسبت به برخی از مدیران کل استان که در راستای امور گلپایگان و خوانسار کوتاهی می کنند، بیان داشت: چرا برخی از مدیران استان که باید از حق استان اصفهان و شهرستان گلپایگان که جزیی از آن است در منازعات و مشکلات کشوری دفاع کنند، کوتاهی و کم لطفی می کنند؟. لذا تقاضای ما از مسئولین استان، رسیدگی به مطالبات درخواستی مردم و برگزاری جلسه بعدی ما با حضور استاندار در گلپایگان است.

وی با اشاره به اینکه یکی از موارد درخواستی مردم قرار گرفتن شهرستان به عنوان فرمانداری ویژه است، افزود: شهرستان گلپایگان دارای دو آیتم فعالیت فرمانداری بالای ۱۰۰ سال و بُعد مسافت با مرکز استان به بیش از ۱۸۰ کیلومتر است و تنها شاخص جمعیت را که گفته اند باید بالای ۲۵۰ هزار نفر باشد، ندارد که در این مورد نیز از جمعیت مهاجر می توانیم، استفاده کنیم.

901

کد خبر: 954627

وب گردی

وب گردی