فراخوان دومین دوره جایزه پژوهش سینمایی سال منتشر شد

احمد ضابطی جهرمی، دبیر دومین دوره جایزه پژوهش سینمایی سال با اعلام خبر انتشار فراخوان مصوب شورای سیاست‌گذاری دوره دوم، ویژگی­ های جدید این رویداد را توضیح داد.

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی سازمان امور سینمایی، سمعی و بصری؛ دبیر دومین دوره جایزه پژوهش سینمایی سال بیان کرد که این دوره نیز مانند دوره پیشین محوریت «سینمای ایران» حفظ شده و تغییرات جدیدی نیز در محورهای موضوعی پژوهش ­ها صورت گرفته است که در قالب شش محور برای این دوره در نظر گرفته شده ­اند.

وی با اشاره به اینکه این تغییرات، تعداد و میزان جوایز دوره دوم را نیز شامل می­ شود، افزود: اضافه شدن بخش جنبی تحت عنوان استفاده از رسانه فیلم به مثابه «پژوهش بصری»، که این بخش غیررقابتی است و صرفاً فیلم ­های کوتاهی انتخاب و به نمایش درمی ­آیند که از رسانه فیلم به مثابه روش و ابزار ارائه تحقیق علمی-پژوهشی با موضوع سینمای ایران استفاده کرده باشند و در پایان به یک اثر شایان توجه، لوح تقدیر اهدا می­ شود.

ضابطی جهرمی خاطرنشان کرد: در این دوره پژوهش‌گران به مدت یک­ ماه از بیستم شهریور تا بیستم مهرماه فرصت دارند، آثار خود را جهت داوری ارسال کنند و طبق روال گذشته نتایج نهایی پژوهش ­های برگزیده در هفته پژوهش در مراسم اختتامیه اعلام خواهد شد. متن فراخوان به شرح زیر است:

فراخوان دومین دوره جایزه پژوهش سینمایی سال ایران

معاونت توسعه فناوری و مطالعات سینمایی سازمان امور سینمایی و سمعی و بصری و مدرسه ملی سینمای ایران به منظور شناسایی و تقویت رویکردهای پژوهشی مرتبط با سینمای ایران، دومین دوره جایزه پژوهش سینمایی سال را به مناسبت هفته پژوهش، در نیمه دوم آذر سال ۱۳۹۷برگزار می ­کنند. از استادان، سینماگران، دانشجویان، پژوهش گران دانشگاه­ ها، همچنین پژوهش گران مراکز علمی-پژوهشی که پژوهش ­هایی در زمینه سینمای ایران انجام داده ­اند، با توجه به محورهای موضوعی ذکر شده و شرایط مندرج در این فراخوان، برای شرکت در این رویداد، از طریق ارسال آثار پژوهشی خود، دعوت به عمل می ­آورد.

اهداف

- جهت ­دهی پژوهش ­ها و مطالعات سینمایی به سوی شناسایی موضوعات کلیدی و زیربنایی سینمای ایران برای تقویت رابطه با مخاطبان.

- تشویق و تقدیر از تلاش­ های علمی و پژوهشی استادان، دانشجویان، اندیشمندان و خبرگان دانشگاهی و مراکز پژوهشی که سهمی از مطالعات علمی و پژوهش های خود را به سینمای ایران اختصاص داده ­اند.

- تقویت ارتباط متقابل پژوهش گران دانشگاهی و دیگر مراکز علمی - پژوهشی، با سینماگران و دست­ اندرکاران سینمای ایران.

محورهای موضوعی پژوهش‌­ها

*مطالعات میان رشته­ ای در سینمای ایران: مطالعات اجتماعی و فرهنگی - مطالعات دینی و فلسفی - مطالعات تاریخی - مخاطبان - سینما و منافع ملی- مطالعات آینده ­پژوهانه

*توسعه و تقویت زیرساخت ­های سینمای ایران: فناوری- نیروی انسانی- فضاهای فیزیکی تولید و نمایش (استودیو، لوکیشن، شهرک­ سینمایی، سالن نمایش فیلم)،

*نظریه ­پردازی و نقد در زمینه شکل­گیری سینمای ملی ایران؛ از جنبه ­های سبک، فرم و زیبایی شناسی - مضمون و محتوا

*تشکل­ های صنفی و سینمای ایران: موازین حقوقی و اخلاق حرفه ­ای – ضوابط حرفه ای و مناسبات عوامل تولید – ارتقاء مهارت های حرفه ­ای،

*چالش­ های فرآیند تولید تا اکران فیلم: پیش ­تولید، تولید و پس­تولید– نظام پخش، اکران و تبلیغات– تولید مشترک و بازاریابی بین المللی،

*آرشیو و حفاظت از میراث ملی سینمای ایران: حفظ و نگهداری آثار- توسعه و سازماندهی آرشیو - جایگاه و اهمیت آرشیو ملی فیلم در پژوهش ­های مربوط به سینمای ایران.

شرایط آثار

۱- مقالات علمی - پژوهشی، پایان­‌نامه­ ها و طرح های پژوهشی که در فاصله زمانی اول دی­ماه ۱۳۹۶ تا پایان شهریور ۱۳۹۷ به نگارش درآمده باشند، امکان شرکت دارند.

۲- طرح­ های پژوهشی باید حداقل مشتمل بر ۱۲۰ صفحه ۵۰۰ کلمه ­ای تایپ شده باشند.

۳- مقالات علمی-پژوهشی(اعم از چاپ شده در نشریات علمی-پژوهشی یا دیگر نشریات علمی-تخصصی مورد تایید، همچنین مقالات چاپ نشده آماده انتشار)، باید حداقل ۱۵ و حداکثر 3۵ صفحه ۵۰۰ کلمه­ای تایپ شده باشند.

۴- پایان­ نامه­ ها مطابق با شرایط و معیارهای هر دانشگاه قابل پذیرش هستند.

۵- مراکز تحقیقاتی و پژوهشی باید رزومه، مشخصات، اسناد و مدارک کلیه فعالیت های کمی و کیفی خود را در حوزه پژوهش های مربوط به سینمای ایران، در مدت زمان اعلام شده، به دبیرخانه جایزه پژوهش اعلام دارند.

* دبیرخانه جایزه پژوهش سینمایی سال حق استفاده از چکیده پژوهش ­ها در سامانه، کتاب، مجلات، بروشورها و تولید خبر مربوط به این رویداد را دارد.

**آثار رسیده به دبیرخانه پس فرستاده نخواهد شد.

جوایز

به پژوهش گران برگزیده جوایزی به شرح زیر اهدا خواهد شد:

برترین پژوهش سینمایی سال: تندیس، لوح برگزیده و مبلغ ۰۰۰/۰۰۰/2۰۰ ریال حمایت مالی.

برترین پایان نامه دانشجویی سال: تندیس ، لوح برگزیده و مبلغ ۰۰۰/۰۰۰/7۰ ریال حمایت مالی.

برترین پژوهش خارجی سال: تندیس ، لوح برگزیده و معادل ارزی ۰۰۰/۰۰۰/200 ریال حمایت مالی.

برترین مقاله علمی / پژوهشی سال: تندیس ، لوح برگزیده و مبلغ ۰۰۰/۰۰۰/5۰ ریال حمایت مالی.

برترین مرکز پژوهشی : تندیس و لوح برگزیده.

جایزه ویژه دبیر دومین دوره جایزه پژوهش سینمایی سال

یادآوری: مراکز پژوهشی و نهادهای سینمایی و علمی از بین پژوهش­ های ارسالی به دبیرخانه، با داوری­ های جداگانه و مستقل، به پژوهش ­های برتر منتخب خود، جوایز و امتیازاتی را اهدا خواهند نمود.

بخش جنبی: استفاده از رسانه فیلم به مثابه «پژوهش بصری» برای مطالعه و شناخت سینمای ایران(فیلم به مثابه مقاله یا کتاب پژوهشی).

* در این دوره از جایزه پژوهش سینمایی سال، این بخش غیر رقابتی است و صرفاً فیلم ­های کوتاه که از رسانه فیلم به مثابه روش و ابزار ارائه تحقیق علمی-پژوهشی با موضوع سینمای ایران استفاده کرده باشند، انتخاب و به نمایش درمی­ آیند. به یک اثر شایان توجه، لوح تقدیر اهدا می­ شود. زمان نمایش آثار ارسالی باید کمتر از 30 دقیقه و سال تولید آنها از ۱۳۹۵ به بعد باشد.

تقویم

آغاز ثبت نام در سامانه و تکمیل فرم درخواست شرکت: از 20/06/1397 تا 2۰/07/۱۳۹۷

ارسال آثار: حداکثر یک­ ماه پس از تاریخ انتشار فراخوان، منحصراً از طریق سایت اختصاصی جایزه پژوهش سینمایی سال.

پژوهش گران، برای تکمیل فرم درخواست شرکت و ارسال آثار یا کسب آگاهی بیشتر، می­توانند به سایت اختصاصی جایزه پژوهش سینمایی سال، به نشانی www.mmciran.com/icra یا با تلفن دبیرخانه جایزه پژوهش: 66435683-7 تماس بگیرید.

نشانی دبیرخانه :تهران- خیابان فاطمی غربی- نرسیده به سیندخت- پلاک 224- طبقه سوم

انتهای یپام/

کد خبر: 968763

وب گردی

وب گردی