ضرورت نقش‌آفرینی بیشتر دانشگاه‌ها در حل مسائل و مشکلات ملی

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بر ضرورت نقش‌آفرینی بیشتر دانشگاه‌ها در حل مسائل و مشکلات ملی و محلی در کشور تأکید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، منصور غلامی در نشست رؤسای دانشگاه‌های خراسان جنوبی در دانشگاه بیرجند با بیان اینکه دغدغه‌های بسیاری نسبت به حوزه آموزش عالی دیده می‌شود، اظهار کرد: نخستین هدف آموزش عالی این است که مراکز آموزش عالی کوچکی که توجیه اقتصادی دارند، تقویت شوند و در این خصوص باید از ظرفیت مجلس بیشتر استفاده کرد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: کارشناسی جدی در حوزه آمایش صورت گرفته است و به نتایج کلان کلی رسیده‌ایم. لازم است اجرای این طرح را آغاز کنیم و بازخوردهای اجرا را ببینیم.

وی تصریح کرد: در برنامه ششم توسعه، مأموریت‌گرایی مورد توجه قرار گرفته است و اگر مأموریت محلی تعریف می‌کنیم به این معنا نیست که به مأموریت ملی و بین المللی وارد نشویم، بلکه اولویت برای این مأموریت‌ها، حل مشکلات محلی تعریف شده است.

غلامی افزود: دانشگاه‌های بزرگ هم مأموریت‌های ملی و محلی دارند و اگر مأموریت بین‌المللی به دانشگاه‌های بزرگ می‌دهیم این به آن معنی نیست که هیچ وظیفه‌ای نسبت به مشکلات محلی و ملی ندارند.

وزیر علوم گفت: در مجامع علمی دنیا ما را با جایگاه علمی خود که از طریق انتشارات علمی نشان دادیم، می‌شناسند.

وی با اشاره به بازنگری در آیین‌نامه نشریات، گفت: آیین‌نامه نشریات بازنگری شده و موضوع محدودیت در نشریات برداشته شده است. هر کسی در هر جایی می‌تواند نشریه راه‌اندازی کند و وقتی ظرفیت خود را نشان داد، آن زمان مجوز را به طور قطعی صادر می‌کنیم.

وزیر علوم با بیان اینکه باید انجمن دانش آموختگان را در دانشگاه‌ها داشته باشیم، بیان کرد: توصیه مقام معظم رهبری به مجموعه دانشگاهیان این است که رشد علمی دانشگاه‌ها را حفظ کنیم.

غلامی افزود: در سال گذشته طرح مهارت‌افزایی برای دانشجویان در حین تحصیل آغاز شد و هدف آن نیز اشتغال‌پذیری بیشتر دانشجویان بعد از خروج از دانشگاه بوده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه اگر منابع مالی خوبی به دست بیاوریم به طور قطع بودجه‌ دانشگاه‌ها بیشتر می‌شود، یادآوری کرد: تلاش می‌کنیم دانشجویان با مشاغلی که متناسب با رشته تحصیلی آن‌ها است آشنا شوند.

انتهای پیام/

کد خبر: 973398

وب گردی

وب گردی