خطر اسیدی شدن آب ها برای موجودات دریایی

دانشمندان اعلام کردند بالا رفتن میزان اسید آب، باعث از بین رفتن پوسته بیرونی حلزون ها می شود.

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، محققان دانشگاه پلیموث در تحقیقات اخیر خود یافته اند که بالا رفتن سطح اسید آب ها باعث از بین رفتن پوسته حلزون ها و صدف ها می شود.

این تحقیقات در ساحل «Shikinejima » ژاپن که حباب های CO2 از بستر دریا به سطوح بالاتر می آیند، انجام گرفته است.

حلزون های ساکن در این منطقه غنی از CO2، یک سوم کوچکتر از حلزون های ساکن در نقاط دیگر اقیانوس با سطح طبیعی CO2 هستند.

علاوه بر این میزان بالای CO2 بر ضخامت، چگالی و ساختار پوسته ها تاثیر منفی می گذارد. این مسئله به علت افزایش میزان اسیدی بودن آب هاست که باعث کاهش توانایی حلزون ها برای کنترل این فرآیند می شود.

محققان با این تحقیقات به این نتیجه رسیده اند که افزایش اسیدی شدن اقیانوس ها روی ماهی ها و اکوسیستم های دریایی تاثیر خواهد گذاشت.

انتهای پیام/

کد خبر: 973798

وب گردی

وب گردی