پروتز سینه باعث ابتلا به سرطان می‌شود؟ نمی شود؟

دوشنبه 30 مهر 1397 - 01:30
کد مطلب: 974390
علی بیژنی

رییس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی با اشاره به اینکه پروتز سینه سبب افزایش احتمال ابتلا به سرطان نمی‌شود، گفت: در بیمارانی که مبتلا به سرطان سینه بوده و عضو آنها تخلیه شده، یک سال پس از درمان، می‌توان برای آنها از پروتز سینه استفاده کرد.

به گزارش ایسکانیوز علی بیژنی در آستانه برگزاری دومین کنگره بین‌المللی جراحان پلاستیک و زیبایی در مورد پروتز سینه گفت: در گذشته برخی از منابع اعلام می‌کردند که انجام پروتز سینه می‌تواند سبب افزایش احتمال ابتلا به سرطان در سینه شود؛ در حالی که امروزه مشخص شده تفاوتی میان درصد احتمال ابتلا به سرطان سینه در میان افرادی که پروتز سینه انجام داده‌ یا نداده‌اند، نیست.

رییس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ادامه داد: پروتز سینه تاثیری در شیردهی نخواهد داشت و پروتزهای استفاده شده نیز داخلی نبوده و از کشورهایی همچون آمریکا، فرانسه، انگلیس، برزیل و ژاپن است که قیمتی حدود ۳.۵ تا ۴ میلیون دارد. همچنین هزینه این جراحی زیبایی منطبق با تعرفه‌های اعلام شده در بخش خصوصی و دولتی است.

وی افزود: بیمارانی که مبتلا به سرطان بوده و سینه آنها تخلیه شده است یک سال پس از درمان می‌توانند در صورتی که این سرطان در آنها عود نداشته باشد، از پروتز سینه برای آنها استفاده کرد.

رییس انجن جراحان پلاستیک و زیبایی تاکید کرد: افراد می‌توانند پزشکان فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی را از طریق مراجعه به انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی، سازمان نظام پزشکی و سایت وزارت بهداشت پیدا کرده و پس از آن برای جراحی و انتخاب پزشک خود اقدام کنند.

بنابر اعلام روابط عمومی انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، دومین کنگره بین‌المللی بزرگان جراحی پلاستیک با حضور اساتید بین‌المللی و صاحب‌نظران داخل کشور از ۲۲ تا ۲۳ آبان‌ماه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

20 / 20

نظرات

1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.

ایسکاTV

اخبار پر بازدید

آخرین اخبار