صادرات دانش، جایگزینی مناسب برای صادرات نفتی است/راهکاری مؤثر برای مقابله با تحریم

رئیس سمپوزیوم افق‌های جدید ۲۰۲۰ در زمینه ایمپلنت، زیبایی و بازسازی استخوان گفت: اقتصاد ایران اگر به سوی صادرات علم و دانش سرشار ایرانی حرکت کند و داشته‌های شرکت‌های دانش بنیان را به اشتراک بگذارد هیچ تحریم یا فشاری نمی‌تواند اقتصاد را تحت تاثیر قرار دهد.

به گزارش ایسکانیوز، بابک مسلمی با اشاره به تحریم‌های نفتی ایران گفت: پتانسیل دندانپزشکی ایران که دارای رتبه‌های بالای جهانی است و در جایگاه برتر منطقه‌ای قرار دارد می‌تواند بخشی از وابستگی درآمدی کشور را به درآمدهای نفتی تامین کند.
وی افزود: دندانپزشکان گاهی به دلیل تمرکز در مسائل علمی و افزایش سطح معلومات خود از مدیریت توانمندی های خود غافل می شوند که با کمک گرفتن از مدیران بخش خصوصی می توانند توانمندی های خود را در سطوح جهانی به دنیا نشان بدهند.
رئیس سمپوزیوم افق‌های جدید ۲۰۲۰ در زمینه ایمپلنت، زیبایی و بازسازی استخوان ادامه داد: متاسفانه برخی از مدیران و فعالان اقتصادی از پتانسیل فوق العاده حوزه سلامت و بخش علمی کشور خصوصا حوزه دندانپزشکی غافل مانده‌اند.
مسلمی بیان داشت: مدیران می بایست فرصت طلب باشند ، فرصت های اقتصادی اگر شکار نشوند به راحتی از دست خواهند رفت و گاها ممکن است باعث آسیب شود.

اقتصاد ایران اگر به سوی صادرات علم و دانش سرشار ایرانی حرکت کند و داشته‌های شرکت‌های دانش بنیان را به اشتراک بگذارد هیچ تحریم یا فشاری نمی‌تواند اقتصاد را تحت تاثیر قرار دهد


وی گفت: علم دندانپزشکی ایران اگر بوسیله مدیران باتجربه درست مدیریت شود تاثیر به سزایی بر میزان درآمد پزشکان درپی خواهد داشت و همچنین به تبع آن دریافت خدمت بهتر را برای مراجعه کنندگان و بیماران به همراه خواهد داشت.


مسلمی افزود: باور این عقیده که بتوان خدمات علمی از جمله دندانپزشکی را به خارج از ایران صادر کرد از نظر دندانپزشکان امری محال و ناباورانه است ولی ما به تجربه نشان داده‌ایم که این امر امکان پذیر است و عواید آن هم برای کشور و هم برای جامعه دندانپزشکان همچنین برای مردم بسیار زیاد خواهد بود.
وی گفت: این گونه تحرکات نه تنها در زمینه خدمات درمانی و نیروی انسانی متخصص، بلکه در زمینه تولیدات داخلی و تقویت تولید کنندگان داخلی و تجهیزات دندانپزشکی، فرصت مناسبی را به وجود خواهد آورد که لازمه‌ آن نیز رساندن تولیدات داخلی به استانداردهای جهانی برای رقابت با تولیدکنندگان خارجی خواهد بود.


این سرمایه گذار بخش خصوصی در حوزه دندانپزشکی گفت: فروش و صادرات منابع طبیعی کشور همواره یکی از چالش‌های پیش روی جمهوری اسلامی ایران و همه دولت‌ها بوده است که با تمرکز و حمایت دولت و هموار کردن مسیر سرمایه گذار بخش خصوصی در مجامع بین‌المللی در آینده‌ای نزدیک بخشی از دغدغه دولت ها در وابستگی به صادرات نفت مرتفع خواهد شد و فشارهایی که در حال حاضر به اقتصاد ایران وارد می شود را کم خواهد کرد.
مسلمی مدیر گروه آموزشی درمانی مدرن گفت : ایران اگر به سوی صادرات علم و دانش سرشار ایرانی حرکت کند و داشته‌های شرکت‌های دانش بنیان را به اشتراک بگذارد هیچ تحریم یا فشاری نمی‌تواند اقتصاد را تحت تاثیر قرار دهد.


گفتنی است، سمپوزیوم افق‌های جدید ۲۰۲۰ در زمینه ایمپلنت، زیبایی و بازسازی استخوان در ۲۹ آذر ماه مصادف با ۲۰ دسامبر ۲۰۱۸ میلادی در شهر باکو پایتخت کشور آذربایجان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 976571

وب گردی

وب گردی