به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از لاهیجان، این جشنواره که در قالب مسابقه آشپزی با کدوتنبل برگزار گردید با استقبال گسترده دانش آموزان همراه بود و دختران این مدرسه با انواع غذاها از قبیل «آش کدو»، «دسرها و شیرینیجات کدویی»، «نان کدو»، «حلوای کدو» و «تزیین کدو در مدل های مختلف» هنر آشپزی شان را در معرض رقابت گذاشتند.
گفتنی است که اولویت این جشنواره رقابت در تهیه غذاهای سالم و مفید و همچنین ترویج سبک آشپزی سنتی بود و دانش آموزان این مرکز با رعایت این اولویت با یکدیگر به رقابت پرداختند.
در این مراسم مسئولین مرکز بهداشت، آموزش و پروش و سایر مدارس، رئیس و کارکنان دانشکده سما لاهیجان بود که بر شکوه این کار ارزشمند فرهنگی افزود.
اجرای تئاتر «کدوی قلقله زن» توسط دانش آموزان این مدرسه نیز از برنامه های دیگر این جشنواره بود که با استقبال گسترده مواجه شد.