به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز به نقل از دانشگاه ایالتی پزشکی شمال غربی، چرا ما طعم تلخ قهوه را دوست داریم. طعم تلخی مانند هشداری از سوی سیستم ایمنی در مورد ضرر مصرف خوراکی هایی است که دارای این مزه هستند.
با این حال، محققان متوجه شده اند که هرچه یک فرد بیشتر به طعم تلخ حساس باشد بیشتر قهوه می نوشد که این نشان دهنده یک حساسیت ناشی از تغییرات ژنتیکی در این افراد است.
این تحقیقات در دانشگاه ایالتی پزشکی شمال غربی و موسسه تحقیقات پزشکی QIMR Berghofer در استرالیا انجام و نشان داد که حساسیت توسط نوعی تغییرات ژنتیکی رخ می دهد.
طبق این تحقیقات افرادی که به مصرف قهوه روی می آورند به گونه ای می آموزند که طعم تلخ قهوه را از طریق تقویت حس مثبت خود تحمل کنند و به گونه ای می آموزند که چیزهای خوب را با قهوه ارتباط دهند.
انتهای پیام/