ممنوعیتی برای ورود هیچ شرکت ایرانی به مناطق نفت‌خیز جنوب وجود ندارد

مدیرعامل شرکت نفت مناطق نفت‌خیز جنوب ، با اشاره به اینکه محدودیت و ممنوعیتی برای فعالیت هیچ شرکتی نداریم، گفت: هم اکنون ۲۰ درصد تجهیزات صنعت نفت از طریق شرکت‌های دانش بنیان تأمین می شود.

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، احمد محمدی، مدیرعامل جدید شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب در حاشیه دهمین نمایشگاه تخصصی ساخت داخل تجهیزات صنعت نفت و حفاری خوزستان، در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سوال خبرنگار ایسکانیوز، با اشاره به اینکه محدودیت و ممنوعیتی برای فعالیت هیچ شرکتی نداریم، اظهار کرد: در این نمایشگاه ۲۲۰ شرکت در قالب ۱۶۰ غرفه حضور دارند. همچنین نزدیک ۷۰ درصد سازندگان داخلی و ۲۰ درصد شرکت دانش بنیان تامین کننده تجهیزات صنعت نفت و گاز در بخش های مختلف حضور دارند.
وی تصریح کرد: در بحث شرکت های دانش بنیان با توجه به اتخاذ رویکرد جدیدی که شرکت نفت در اولویت کار قرار داده هم اکنون با این شرکت‌ها تفاهم نامه و قرارداد همکاری منعقد کردیم و یا در حال انعقاد قرارداد هستیم.
محمدی افزود: در حوزه پژوهش و تحقیقات با دانشگاه های مختلف فعالیت هایی را انجام می دهیم. همچنین با همکاری این دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان برخی از نواقص تجهیزات کلیدی نفت را برطرف کردیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر ساخت ۱۰ گروه کالای صنعت نفت در قالب چهار گروه در اولویت کاری خود قرار دادیم تا بتوانیم این تجهیزات به سمت بومی سازی سوق دهیم.

محمدی با بیان اینکه شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب بیش از ۱۱۰ سال قدمت دارد و در پنج استان پراکنده است، افزود: نمایشگاه نفت و حفاری اهواز از سال ۱۳۸۸ با هدف توانمندسازی بخش خصوصی و ساخت داخل برگزار شده و دستاوردهای ملموسی داشته است.

وی از بومی‌سازی تلمبه‌های درون چاهی خبر داد و گفت: این تلمبه‌ها با کمک دانشگاه شهید چمران و بخش خصوصی بومی سازی شده و در مخازن اهواز ۴۸۰ و آب تیمور ۵۰ مورد استفاده قرار گرفته است و قرار است به سمت تولید انبوه حرکت کند.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب ادامه داد: همچنین بخشی از مته‌های حفاری که اکثرا ساخت آمریکا و آلمان هستند بومی‌سازی خواهند شد. به طور کلی هدف شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب این است که هر کالایی که امکان بومی‌سازی آن وجود دارد مرحله به مرحله بومی‌سازی کند.

وی درمورد توسعه ۲۸ مخزن مناطق نفت‌خیز جنوب توضیح داد: مناقصه‌ها برگزار شده و برنده برخی از آنها مشخص شده است. مراحل توسعه مخزن آسماری میدان منصوری در حال انجام است.
پیگیری مذاکرات برای توسعه میادین تحت پوشش مناطق نفت‌خیز جنوب

محمدی در ادامه با بیان اینکه توان تولید شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب سه میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه است، گفت: برای توسعه میدان کرنج پیش قرارداد امضا شده و مسیر امضای قرارداد با کنسرسیوم پرگش طی می‌شود. پیش قرارداد در بهار ۱۳۹۷ امضا شد و به زودی تکلیف میدان نهایی می‌شود.

وی درمورد میادین پارتی، رگ سفید و شادگان نیز توضیح داد: مراحل توسعه این میادین هم در حال پیگیری است و به فراخور شرایط پیش می‌رود.

انتهای پیام/

کد خبر: 977527

وب گردی

وب گردی