پیشگیری از تقلب علمی، رویکرد اصلی وزارت علوم است

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم گفت: هرگونه پرداخت مالی به استاد راهنما، مشاور و داور و تخصیص امتیاز در ترفیع و ارتقاء آنها منوط به همانند جویی پایان نامه است.

به گزارش ایسکانیوز، حسین سیمایی صراف با اشاره به برخی دیگر از اقدامات وزارت علوم در راستای جلوگیری از تقلب علمی افزود: در داخل وزارت علوم جلسات هماهنگی با حضور قائم مقام وزیر علوم، معاونان آموزشی، دانشجویی و موسسه ایرانداک برگزار کرده ایم تا در مقابله با تقلب، هماهنگی داخلی نیز داشته باشیم.

ایجاد دو کارگروه مقابله با تقلب و پیشگیری از تقلب

وی افزود: براساس تصمیمات آن جلسه مقرر شد، دو کارگروه مقابله با تقلب و پیشگیری از تقلب ایجاد شود که بزودی این کارگروه ها آغار به کار می کنند، دستورالعمل اجرایی کارگروه ها در معاونت حقوقی امضاء شده و بزودی جلسات آن تشکیل می شود.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم با بیان اینکه امیدواریم با مجموعه این اقدامات بتوانیم مقابله فراگیر و جدی در بحث تقلب علمی در تهیه آثار علمی داشته باشیم افزود: اما ما فکر می کنیم آنچه که وزارت علوم، بیشتر می تواند در آن نقش داشته باشد، بحث پیشگیری است.

سیمایی صراف خاطرنشان کرد: در بحث پیشگیری برحسب تکلیفی که قانون برعهده ما قرار داده است، اقداماتی انجام داده ایم از جمله اینکه به دانشگاه ها بخشنامه ای ابلاغ کرده ایم که تصویب پروپوزال ها، رساله ها و پایان نامه های تحصیلات تکمیلی باید در ایرانداک و سایر سامانه های مشابه، همانند جویی شود.

وی ادامه داد: بعد از اینکه رساله دکتری آماده شد، نتیجه تحقیق به ایرانداک جهت همانندجویی ارسال می شود، هرگونه پرداخت مالی به استاد راهنما، مشاور و داور و تخصیص امتیاز در ترفیع و ارتقاء آنها منوط به همانند جویی در ایرانداک و صدور گواهی عدم همانند و مشابه بودن توسط ایرانداک است.

معاون حقوقی و امورمجلس وزارت علوم تاکید کرد: این اقدامات همه با الهام از خود «قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی» تهیه و اجرا شده است.

منبع: مهر

انتهای پیام /

کد خبر: 978455

وب گردی

وب گردی