کودهای زیستی تولید محصول سالم غذایی را تضمین می‌کند

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی گفت: اگر استفاده از کودهای زیستی در کشور توسعه یابد، تولید محصولات سالم غذایی نیز افزایش می یابد.

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به ضرورت استفاده از کودهای زیستی در کشور، بیان کرد: امروزه پرورش بهینه گیاهان سالم از اهمیت ویژه ای برخوردار است، که این هدف محقق نمی شود مگر با استفاده از کودهای زیستی.

وی افزود: امروزه در دنیا استفاده از هر روش و فناوری که به افزایش بازده محصولات کشاورزی بیانجامد.

مورد استقبال قرار خواهد گرفت. از جمله این روش ها استفاده از انواع کودهای زیستی است که نیازهای گیاه را در راستای تولید محصول با کیفیت تأمین می کند.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی در ادامه بیان کرد: این روزها کودهای زیستی، جایگزین مناسبی برای کودهای شیمیایی به شمار می روند. این کودها از مواد تجدیدپذیر زیستی تشکیل شده اند و با وجود رساندن مواد غذایی در بازه ای طولانی تر به گیاه، خاک را تقویت کرده و با اثرات مثبتی که روی محیط اطراف ریشه گیاه و میکروبیوم آن می گذارد، سلامت گیاه را در طولانی مدت تضمین می کند.

به گفته قانعی، ماندگاری طولانی مدت این کودها و عدم آلوده ساختن محیط زیست، از دیگر مزیت های این کودها در مقایسه با کودهای شیمیایی است.

انتهای پیام/

کد خبر: 992314

وب گردی

وب گردی