فیلتر زیستی برای تصفیه پساب کارخانه‌های صنعتی در واحد دامغان تولید شد

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برای تصفیه پساب کارخانه‌های آبکاری، فیلتر زیستی تولید کرد که علاوه بر حفظ محیط زیست، باعث صرفه‌جویی در مصرف آب هم می‌شود.

به گزارش ایسکانیوز به نقل از واحد دامغان، مجید مقبلی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با اعلام اینکه آبکاری در بسیاری از صنایع همچون لوازم خانگی، خودروسازی، الکترونیک و ساختمان کاربرد دارد، گفت: به دلیل وجود فلزات سنگین، مواد و آلاینده‌های سمی مانند سیانور در پساب کارخانه‌های آبکاری، این صنعت از صنایع به شدت آلوده کننده محیط زیست معرفی شده و برای محیط زندگی انسان‌ها خطرناک است.

عضو هیأت علمی واحد دامغان خاطر نشان کرد: با استفاده از فیلترهای زیستی، می‌توان با سادگی و هزینه کم، انواع فلزات و مواد سمی را جدا و علاوه بر حذف آلاینده‌های به شدت خطرناک زیست محیطی، در مصرف آب هم صرفه‌جویی کرد به‌ طوری ‌که در صورت فراگیر شدن استفاده از بایوفیلترها، می‌توان روزانه بین 6 تا 10 هزار مترمکعب در مصرف آب استان تهران صرفه‌جویی کرده و با خروجی آب تصفیه شده هم می‌توان آب مقطر تولید و همچنین در شست‌وشو و آبیاری فضای سبز و حتی در مصارف کشاورزی از آن استفاده کرد.

این طرح از مجموعه طرح‌های برون‌ دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با مدیریت دکتر مجید مقبلی است که با مشارکت اداره کل آب و فاضلاب استان سمنان نهایی شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 992703

وب گردی

وب گردی