رتبه 115 سلف سرویس دانشگاهی را ارتقا داده‌ایم/ 55 رستوران مکمل ایجاد کرده‌ایم

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: در سال جاری 115 سلف سرویس رتبه 3 داشتند و از وضعیت مناسبی برخوردار نبودند که با کمک دانشگاه‌ها این خوابگا‌‌ها را  تجهیز کردیم تا رتبه‌شان ارتقاء پیدا کند.

مهندس ذوالفقار یزدانمهر در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، در خصوص وضعیت آشپزخانه دانشگاه ها گفت: در بحث سلف سرویس، تجهیزات، انبار، سردخانه ها آسیب شناسی کرده ایم و نتایج این بررسی آماده است.

وی افزود: در سال جاری 115 سلف سرویس رتبه 3 داشتند و از وضعیت مناسبی برخوردار نبودند که با کمک دانشگاه ها این خوابگاه ها را تجهیز کردیم تا رتبه شان ارتقاء پیدا کند. برنامه داریم تا دو سال آینده تمام سلف سرویس ها را به سطوح بالاتر ارتقاء دهیم.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تصریح کرد: کارگروه تغذیه دانشجویی و نظارت ارزیابی که تشکیل داده ایم چند کتاب منتشر کرده است و خوشبختانه نظارت کیفی روی غذاها بیشتر شده است و در کل شورای رصد تشکیل داده ایم و گزارش های لازم به دستمان می رسد تا اگر در دانشگاهی مشکلی وجود داشت به آن رسیدگی و یا حتی پیشگیری کنیم.

یزدانمهر اظهار داشت: 55 رستوران مکمل در دانشگاه‌ها ایجاد کرده‌ایم و به عنوان مثال در دانشگاه تبریز بیش از 50 درصد دانشجویان از این رستوران ها به جای سلف مرکزی استفاده می کنند. هدف اصلی که در ایجاد رستوران های مکمل داشتیم این بود تا رقابت را بین سلف مرکزی با این آشپزخانه ها بیشتر کنیم تا خدمات بهتری به دانشجویان ارائه دهند.

وی در مورد ارتقاء رتبه خوابگاه ها خاطرنشان کرد: در 4 سال گذشته 578 خوابگاه را به سطوح بالاتر ارتقاء داده ایم و حداقل تعداد خوابگاه وجود دارد که در سطوح پایین‌تر قرار دارد. در حال حاضر خوابگاه رتبه 4و 5 نداریم و سال آینده هم خوابگاه رتبه 3 نخواهیم داشت.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم عنوان کرد: تمام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه رتبه یک و دو هستند. 7 شاخص داریم که خوابگاه‌ها باید این شاخص‌ها را داشته باشند تا رتبه بالاتری بگیرند.

انتهای پیام/

کد خبر: 995584

وب گردی

وب گردی