امگا3 جلوی سقط جنین را می‌گیرد

دانشمندان دانشگاه کلمبیا طی تحقیقات خود اعلام کردند که اسیدهای چرب امگا 3 باعث کاهش سقط جنین در موش‌های آزمایشگاهی شدند.

به گزارش گروه علم‌و‌فناوری ایسکانیوز به نقل از دانشگاه کلمبیا، بین 10 تا 30 درصد زایمان زودرس ناشی از عفونت رحمی با یک نوع باکتری به نام F. nucleatum است که معمولا در دهان یافت می‌شود. این باکتری هنگام رسیدن به جفت، باعث التهاب می‌شود که نوزاد را تهدید می‌کند.

دانشمندان کشف کردند که اسید‌های چرب امگا3، که در ماهی وجود دارند، قادر به کاهش التهاب و رشد باکتری در حیوانات آزمایشگاهی هستند. علاوه بر این مکمل‌های این اسیدهای چرب باعث کاهش سقط جنین در موش‌های باردار شده است.

بر اساس تحقیقاتی که در مجله JCI Insight منتشر شده است، ترکیبات موجود روغن ماهی، در موش هایی که عوارض ناشی از باکتری‌ها را دارند از عوارضی چون زایمان زودرس، مرگ نوزاد و تولد نوزاد مرده جلوگیری می‌کند.

برای اثبات اثرات امگا3 روی انسان‌ها و تست نتایج آن باید این اسیدها در شرایط آزمایشات بالینی روی انسان تست شوند.

انتهای پیام/

کد خبر: 995978