تشکیل کارگروه مدیریت بهره‌وری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای ارتقای بهره‌وری و تشکیل کارگروه مدیریت بهره‌وری، از نتایج مثبت این اقدامات در دانشگاه خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر محمد آقاجانی در نشست هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای ارتقای بهره‌وری از نتایج مثبت این اقدامات در دانشگاه خبر داد.

جلسه هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با حضور دکتر نجفی خواه دبیر مجامع و هیئت‌های امنای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، دکتر محسنی بندپی استاندار تهران و دکتر آقاجانی رئیس دانشگاه و سایر اعضا برگزار شد.

دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه در ابتدای نشست مذکور ضمن ارائه گزارشی اجمالی در خصوص روند فعالیت کمیته بهره‌وری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اقدامات و دستاوردهای دانشگاه در سال گذشته اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین وجوه کار در تمام سازمان‌ها، بهره‌وری است و ارتقای بهره‌وری شاید یکی از بهترین تفاسیر اقتصادی مقاومتی باشد.

رئیس دانشگاه با تأکید بر این مطلب که استفاده بهینه از منابع موجود اولویت بیشتری دارد، افزود: از مهرماه ۹۶ با کمک حوزه‌های مختلف دانشگاه و تمامی ۱۹ بیمارستان تابعه دانشگاه، تلاش جدی در راستای افزایش بهره‌وری را آغاز کردیم. در این راستا وضعیت بهره‌وری منابع مالی، منابع نیروی انسانی و منابع فیزیکی در دانشگاه را مشخص کردیم تا در قالب سامانه‌های مدیریتی، برنامه‌ریزی جدی برای ارتقای این منابع صورت گیرد.

دکتر آقاجانی در ادامه سخنان خود به تشریح اقدامات صورت گرفته در دانشگاه در خصوص بهره‌وری پرداخت.

تشکیل کارگروه مدیریت بهره‌وری در دانشگاه با مشارکت حوزه‌های مختلف (آموزش،بهداشت، درمان و دارو و توسعه)، تشکیل کمیته اصلی در ستاد و کمیته‌های فرعی در تمامی بیمارستان‌ها، تعیین اهداف کلان، تشکیل ۶ کمیته فرعی در زیرگروه کمیته اصلی روند فعالیت‌های کارگروه، راه‌اندازی سامانه‌های مختلف، تدوین سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی، یکسان‌سازی فرایند ثبت خدمات درمانی دارویی و ارتباط ۱۱ سامانه موجود به یکدیگر، تعیین شاخص‌های کلیدی، استانداردسازی کدینگ خدمات درمانی و دارویی و تمامی خدمات بیمارستان‌ها، فرمت تعاریف و شناسنامه‌دار نمودن اقلام دارویی و مصرفی بخشی از اقدامات مطرح‌شده در این زمینه توسط ریاست دانشگاه بود.

در ادامه جلسه گزارش پایش برنامه عملیاتی سال ۹۷ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سوی نماینده وزارت بهداشت ارائه شد که بر اساس این گزارش میزان تحقق برنامه در این دانشگاه نزدیک به میانه کشوری است و در برخی حوزه‌ها نظیر آموزش، غذا و دارو و بهداشت نیز حتی از میانه کشوری بالاتر است.

در این نشست، گزارش حسابرسی مستقل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و بیمارستان مسیح دانشوری ارائه و پیشنهاد‌های معاونت‌های آموزشی، توسعه مدیریت و منابع ، درمان ، بهداشت و بین‌الملل در حوزه‌های مربوطه مطرح شد که پس از بحث و تبادل‌نظر اعضا برخی از این موارد تصویب شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 996789

وب گردی

وب گردی