11 محصول دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اردبیل به بازار عرضه شده است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل، گفت: به‌کارگیری سرمایه‌‌های راکد در راستای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان از مدت‌‌ها پیش در دانشگاه آزاد استان اردبیل آغاز شده و تاکنون 11 محصول دانش‌بنیان این دانشگاه به بازار عرضه شده که به تجاری سازی رسیده است.

دکتر اسحاق رسولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در گفت‌و‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره هدایت سرمایه‌‌‌های راکد واحدهای دانشگاهی به سمت موضوعات دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد گفت: با توجه به اینکه یکی از رویکردهای استادان دانشگاه به سمت توسعه پژوهش و پژوهش‌های کاربردی است و در گذشته هم بودجه تکلیفی و تعیین شده‌ای برای فعالیت‌های پژوهشی وجود داشت؛ اما در برخی مواقع به دلیل هزینه‌‌هایی که دانشگاه‌ها داشتند عملا از بودجه‌های تکلیفی هم استفاده درستی نمی‌شد.

وی افزود: به کارگیری سرمایه راکد واحدهای دانشگاه آزاد به سمت موضوعات دانش‌بنیان و اختصاص شهریه متغیر پایان‌نامه‌‌های تحصیلات تکمیلی به فعالیت‌های پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی روشی کارآمد بوده که منبع آن مشخص است و واحدهایی که در زمینه تحصیلات تکمیلی پیشقدم هستند به دلیل بهره‌مندی از نیروی محقق توانمند، برای توسعه پژوهش‌‌های کاربردی می‌توانند از این منبع استفاده کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در ادامه خاطر نشان کرد: با توجه به برنامه‌‌هایی که ریاست جدید دانشگاه در توسعه حوزه پژوهش دارند پژوهش باید در اختیار حل مسائل موجود قرار گیرد و از پرداختن به پژوهش‌های نظری صرف، پرهیز شود.

رسولی متذکر شد: ظرفیت‌‌های خالی در حوزه‌‌‌های مختلف وجود دارد که باید به شکل هدفمند مورد استفاده قرار گیرد و در حال حاضر، دو مزرعه و زمین کشاورزی در دانشگاه آزاد اردبیل داریم که فعالیت‌‌های کشاوررزی و دامپروری دانش بنیان در این زمین زراعی آغاز شده است

وی تاکید کرد: درحال حاضر، نوع خاصی از بوقلمون را در این مزرعه پرورش می‌دهیم که جنبه صادراتی دارد و با مشارکت دانش بنیان با بخش صنعت، صادرات این محصول را آغاز کردیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل، متذکر شد: در حاضر، 11 محصول دانش بنیان دانشگاه آزاد اردبیل به بازار عرضه شده و به تجاری سازی رسیده است؛ همچنین سرای نوآوری که واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان را پوشش می‌دهد هم در واحد اردبیل ایجاد کردیم. در واقع، به کارگیری سرمایه‌‌های راکد در راستای توسعه اقتصاد دانش بنیان از مدت‌‌ها پیش در دانشگاه آزاد استان اردبیل آغاز شده است.

گفتنی است، دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی چندی پیش با تاکید بر توجه به امور دانش بنیان در دانشگاه آزاد، خاطر نشان کرد: واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سرمایه‌هایی دارند که از محل سپرده‌گذاری در بانک‌ها، سود بانکی دریافت می‌کنند و این نقدینگی روز به روز ضعیف و ضعیف‌تر می‌شود، این سرمایه‌ها در بودجه آینده به سمت موضوعات دانش‌بنیان هدایت خواهد شد تا بتواند تحول‌آفرین باشد و به جای آنکه ارزش آن به مرور زمان کاهش یابد با طرح‌های دانش‌بنیان ارزش‌ افزوده پیدا کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 998385

وب گردی

وب گردی