به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از نور، هزار و ششصد و نود و هشتمین اجلاسیه کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی با دبیری محمد احمدی سرپرست واحد نور و دکتری بهداشت مواد غذایی بر اساس تحقیقات سازمان جهانی استاندارد ایزو در تهران برگزار و تصویب شد.
دبیر کمیسیون فنی استاندارد افزود: موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تنها سازمانی است در ایران که بر طبق قانون می تواند استاندارد رسمی فرآوردهها را تعیین و تدوین و اجرای آنها را با کسب موافقت شورای عالی استاندارد اجباری اعلام نماید.
وی بیان کرد: در این کار علمی که نام دانشگاه آزاد اسلامی در استاندارد ملی ثبت شد، سیدرضا حجازیان دکتری صنایع غذایی از اداره کل استاندارد استان مازندران و مهدی شریفی سلطانی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس و کارشناسان شرکت فرآورده های گوشتی کاله و بریان گوشت و سایر پژوهشگران همکاری داشته اند.