محمدی: سهم محصولات بیوتکنولوژی در اقتصادکشور بالاست

مشاور سازمان بهداشت جهانی با بیان این که شروع یک پروژه از ایده تا بازار است، گفت: خوشبختانه شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه بیوتکنولوژی در حال رشد هستند. بیوتکنولوژی در ایران در حوزه فناوری و نوآوری حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد که امیدوارم پیشرفت این حوزه بیشتر هم شود.

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، علی‌اکبر محمدی مشاور سازمان بهداشت جهانی در دومین کنفرانس بین‌المللی پژوهش در نوآوری و فناوری که صبح امروز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد،‌ گفت: وقتی معنویت بالا و روح انسانی قوی باشد، می‌توان از میکروب واکسن ساخت نه سلاح میکروبی؛ صدام و گروه‌های تروریستی در انبارهایشان سلاح‌هایی قرار داده بودند که علیه انسان‌ها به خصوص ایرانیان از آن استفاده کردند. پس می‌توان گفت تزکیه روح در علم بسیار مهم است.

وی ادامه داد: بیوتکنولوژی به معنای استفاده از توانایی موجودات زنده برای تولید محصول یا خدمات است که بحث اخلاق در این علم بسیار مطرح می‌شود.

مشاور سازمان بهداشت جهانی، گفت: دانشمندان مشتاق هستند محصولی را به سرعت تولید کنند؛ اما ترمز این سرعت کجاست، ترمز آن اخلاق است.

محمدی ادامه داد: بشر سال‌ها دنبال کیمیاگری بود و بیوتکنولوژی همان علم کیمیاست.

وی با بیان اینکه در حوزه امنیت و اخلاق سلامت بحث‌های بسیاری داریم، گفت: ماه آینده در این باره جلسه‌ای در سازمان بهداشت جهانی برگزار می‌شود.

مشاور سازمان بهداشت جهانی گفت:‌ البته بیوتکنولوژی ارزش اقتصادی و ارزش افزوده بالایی دارد، در تثبیت طلا و اورانیوم استفاده از باکتری‌ها، ناخالص‌ترین طلا به صورت خالص تثبیت می‌شود.

محمدی ادامه داد: جهان در صنعت و به خصوص در بیوتکنولوژی رشد خوبی داشته و کشور ما نیز در این زمینه پیشرفت کرده است. سال قبل در آماری که ارائه شد یکی از شرکت‌های حوزه بیوتکنولوژی با ۶ محصول در رده سوم بالاترین درآمدها قرار داشت و از شرکتی با ۱۵۰ محصول در حوزه دیگر درآمد بیشتری کسب کرده بود.

وی گفت:‌ این علم در کشاورزی نیز نقش دارد. در دانشگاه شهید بهشتی در دانشکده‌های مختلف پتانسیل بسیار بالایی در این حوزه هست و شرکت‌هایی تاسیس شدند که حاضر هستند پروژه‌هایی محصول محور را حمایت کنند.

مشاور سازمان بهداشت جهانی با بیان اینکه یک پروژه از ایده تا بازار شروع می‌شود، گفت: خوشبختانه شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه بیوتکنولوژی در حال رشد هستند. بیوتکنولوژی در ایران در حوزه فناوری و نوآوری حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد که امیدوارم پیشرفت این حوزه بیشتر هم شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 999024

وب گردی

وب گردی