۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۳
کد خبر: 1058882

از عمر لبوی تازه روی چرخ‌های دستی، سال‌ها می‌گذرد. درگذشته، دلخوشی زمستانی قدیمی ها این بود که بعدازظهر یک روز سرد و تعطیل بیرون بزنند و با رفقا، لبوی تازه از گاری چی بخرند و زیبایی شهر را تماشا کنند. آن دوران، خبری از آیس پک و دکه ذرت مکزیکی و فست فودهای رنگارنگ نبود، این روزها آنقدر تنقلات مختلف هست که آدم سرش گیج می رود اما باز هم مردم سراغ تنقلات سنتی می روند چرخ باقالی فروش ها هم میچرخد به خصوص در فصل زمستان که فصل لبو و باقالیست.لبو و باقالی که به غذاهای خیابانی معروف هستند بر خلاف تصور مردم برای مصرف کننده ها فوایدی هم دارند که با گذشت زمان کمی نادیده گرفته شدند.اما با این وجود همچنان در فصل زمستان لبو فروش ها و باقالی فروش ها را میبینیم که در بیشتر خیابان‌های اصلی مرکز شهر، بساط فروش این خوراکی‌های خوشمزه بر چرخ‌های دستی آن ها پهن است ،بساطی که یادآور طعمی قدیمی است طعم زمستانی...

وب گردی

وب گردی