رتبه مجله «نوآوری در علوم و فناوری غذایی» دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار ارتقا یافت

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار از ارتقاء رتبه مجله علمی ـ پژوهشی «نوآوری در علوم و فناوری غذایی»  این دانشگاه خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، محمدرضا سعیدی‌اصل رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار با بیان اینکه مجله «نوآوری در علوم و فناوری غذایی» پس از ارزیابی‌های دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی و کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق به کسب رتبه علمی «ب» شد، گفت: مجله «نوآوری در علوم و فناوری غذایی» وابسته به گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار با همکاری انجمن متخصصان صنایع غذایی ایران از سال 1388 کار خود را آغاز کرده است.

وی اظهار داشت: این نشریه در حال حاضر با نشریات علمی دانشگاه‌هایی همچون دانشگاه فردوسی مشهد و پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در جایگاه «ب» وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار با بیان اینکه فصلنامه‌ علمی-پژوهشی «نوآوری در علوم و فناوری غذایی» دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار بر اساس مجوز رسمی اداره کل دفتر گسترش تولید علم دانشگاه آزاد اسلامی به چاپ می‌رسد، افزود: این نشریه دارای گواهی «اعتبار علمی-پژوهشی» از سوی دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

 سعیدی‌اصل خاطرنشان کرد: مجله «نوآوری در علوم و فناوری غذایی» دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار، پیش از این در بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)، سامانه‌ مرکز ملی شاپا (ISSN)، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) نمایه شده است.

انتهای پیام /

کد خبر: 1073062

برچسب‌ها

وب گردی

وب گردی

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =