تشدید شیوع ویروس باعث رکود اقتصادی ثانویه و سقوط دلار می‌شود

رشد تعداد مبتلایان جدید ویروس کرونا در آمریکا امیدهای وال‌استریت برای ریکاوری سریع «وی-شکل» را از بین برده است و اقتصاد آمریکا احتمالاً در مسیر یک سقوط ثانویه قرار دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)؛  به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، اقتصاددان برجسته، استفان روچ، معتقد است رشد تعداد مبتلایان جدید ویروس کرونا در آمریکا امیدهای وال‌استریت برای ریکاوری سریع «وی-شکل» را از بین برده است و اقتصاد آمریکا احتمالاً در مسیر یک سقوط ثانویه قرار دارد.

استاد ارشد اقتصاد دانشگاه ییل آمریکا در مصاحبه با سی‌ان‌بی‌سی گفت: با رشد تعداد مبتلایان جدید ویروس کرونا، اقتصاد آمریکا که هنوز آسیب‌پذیر است احتمالاً با دومین دور محدودیت‌های قرنطینه‌ای روبرو خواهد شد.

حتی با اینکه او معتقد است قرنطینه دوم به شدت قرنطینه اول (بهار) نخواهد بود، روچ هشدار می‌دهد آسیبی که این محدودیت‌ها به اقتصاد آمریکا می‌زند غیرقابل انکار است.

استفان روچ که در زمان اپیدمی مرگبار ویروس سارس در سال ۲۰۰۳ رئیس آسیای مورگان استنلی بود می‌گوید: این باعث افت مجدد اقتصاد در سه ماهه اول سال آینده می‌شود. شرایطی مشابه در ۸ چرخه از ۱۱ چرخه قبلی رخ داده است و من معتقدم که چرخه کنونی هم از این قاعده مستثنی نیست.

پیش‌بینی اقتصادی روچ مشابه پیش‌بینی جی‌پی مورگان است که اعلام کرده اقتصاد آمریکا در سه ماهه اول سال آینده ۱ درصد آب خواهد رفت، اما او پیش‌بینی کرده است که سقوط اقتصادی عمیق‌تر خواهد بود.

روچ می‌گوید این سقوط اقتصادی با افت بزرگ ارزش دلار همراه خواهد بود. او از بهار هشدار داده است که این سقوط اجتناب‌ناپذیر است.

ارزش دلار از ماه مارس تا کنون ۱۰.۵ درصد سقوط کرده است که ۴.۵ درصد مربوط به سال جاری است.

روچ می‌گوید: این مراحل اولیه سقوط دلار است و فشار بر ارز آمریکا شدت خواهد گرفت.

او پیش‌بینی کرد ارزش دلار از حالا تا پایان ۲۰۲۱ با سقوط ۳۵ درصدی روبرو شود.

کد خبر: 1082768

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =