راه‌اندازی مرکز تحقیقات ایده‌های نو در فرآورده‌های لبنی

مرکز آموزش و تحقیقات ایده‌های نو در فرآورده‌های لبنی اسکای در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) راه‌اندازی شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، مرکز آموزش و تحقیقات ایده‌های نو در فرآورده‌های لبنی اسکای در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سفر به استان اصفهان راه‌اندازی شد.

مسئول طرح مرکز فرآورده‌های لبنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان با عنوان کارخانه تولیدی اسکای در این مراسم عنوان کرد: این مرکز با زیربنای ۳ هزار مترمربع در سه فاز تحقیقاتی آموزشی و اقتصادی پس از کسب مجوزهای قانونی شروع به فعالیت کرد.

مجید کمالی با بیان اینکه این مرکز در قالب طرح‌های فناورانه دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان اصفهان راه‌اندازی شده است، بیان کرد: مرکز آموزش و تحقیقات ایده‌های نو در فرآورده‌های لبنی اسکای، در فاز نخست در انجام طرح‌های پژوهشی برای اصلاح فرمولاسیون مواد غذایی به‌ویژه صنعت لبنیات مؤثر خواهد بود و علاوه‌بر این برای دانشجویان رشته‌های مهندسی صنایع غذایی، بیوتکنولوژی و ... نیز می‌تواند محلی برای آموزش صنعت عملی به دانشجویان باشد.

راه‌اندازی مرکز تحقیقات ایده‌های نو در فرآورده‌های لبنی در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان

انتهای پیام/

کد خبر: 1091023

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =