قهرمان اسبق کشتی آزاد درگذشت

فریدون قنبری قهرمان اسبق کشتی آزاد جهان و آسیا امروز دارفانی را وداع گفت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)؛ مدتی بود که اخبار مربوط به بیماری سخت فریدون قنبری، قهرمان اسبق کشتی آزاد جهان و آسیا منتشر می شد. این قهرمان کشتی به دلیل بیماری از ناحیه لوزالمعده از اول فروردین در بیمارستان بستری شده و بیستم همین ماه هم تحت عمل جراحی قرار گرفت اما امروز بعد از چند روز تحمل این بیماری درگذشت.

فریدون قنبری کشتی‌گیر آزادکار سابق ایران است که سال ۱۹۹۷ در هلسینکی فنلاند قهرمان جوانان جهان شد و مدال طلای قهرمانی بزرگسالان آسیا را در سال ۲۰۰۴ به دست آورد.

فریدون قنبری از معدود کشتی گیرانی بود که توانست دو بار خوئل رومرو کشتی‌گیر مطرح کوبایی را شکست دهد. قنبری در سال ۲۰۰۵ در مسابقات جهانی مجارستان عضو تیم ملی کشتی آزاد ایران بود.

دکتر شاپور یاسمی ضمن تایید این خبر تلخ اعلام کرد که تلاش‌ زیادی برای احیای قنبری انجام شد اما به نتیجه نرسید.

پزشک معالج قهرمان اسبق کشتی ایران و جهان گفت: مشکلات کیسه صفرا و از بین رفتن پانکراس این کشتی‌گیر، قهرمان جهان را دچار نارسایی چند ارگانی کرده بود.

«شاپور یاسمی» پزشک معالج فریدون قنبری در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به روند درمان قهرمان اسبق کشتی جهان اظهار داشت: مشکلات کیسه صفرا و عدم درمان به موقع ان تاثیر بدی بر روی پانکراس مرحوم قنبری گذاشته بود و موجب شد تا پانکراس وی کاملا از بین برود. چندین جراحی بر روی او انجام شد اما متاسفانه نتوانستیم برای درمان او کاری کنیم. در پانکراس مواد و محتویاتی است که موجب هضم و جذب غذا می‌شود اما زمانی که پانکراس از بین برود این انزیم‌ها وارد خون شده و مشکلات بیمار را چند برابر خواهد کرد. این شرایط را پانکراس نتروزان می‌گویند.

او ادامه داد:  وارد شدن آنزیم و مواد پانکراس به خون موجب شده بود تا قهرمان جوانان جهان دچار نارسایی چند ارگانی شود و کلیه، قلب، ریه و برخی دیگر از اعضای بدن وی دچار مشکل شود. در حدود ۵۰ درصد  کسانی که به پانکراس نروزان مبتلا خواهند شد فوت خواهند کرد و کسانی که هم زنده خواهند ماند دچار سوهاضمه یا دیابت تا آخر عمر خواهند شد.

 یاسمی با بیان دلایل ابتلا برخی به این بیماری گفت: دلیل این بیماری در برخی از کشورها متفاوت است. در کشورهای شرقی با توجه به رژیم غذایی این مریضی بیشتر به خاطر سنک کیسه صفرا است اما در کشورهای غربی در برخی از مواقع الکل و مصرف آن نیز تاثیر دارد. اگر قنبری زودتر از این به دنبال معالجه بود امکان درمان وی وجود داشت. بهتر است خانواده یا خود بیمار نسبت به بیماری حساسیت بیشتری داشته باشند تا در نهایت روند درمان پیچیده نشود.

او در پایان تصریح کرد: مرگ قنبری ضایعه بزرگی برای ورزش استان کرمانشاه بود.

ایسکانیوز، این ضایعه تلخ را به بازماندگان فریدون قنبری و جامعه کشتی ایران تسلیت عرض می‌کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1093347

برچسب‌ها

وب گردی

وب گردی

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =