آموزش تهیه خورشت گوشت و پسته هندی

در مطلب زیر طرز تهیه خورشت گوشت و پسته هندی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، امروز قصد داریم طرز تهیه خورشت گوشت و پسته هندی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت گوسفند نیم کیلو
مغز پسته نصف پیمانه
پیاز درشت یک عدد
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
دانه فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری
چیلی خشک تعدادی (یا پودر فلفل قرمز یک قاشق غذاخوری)
هل و میخک چند دانه
چوب دارچین دوتکه کوچک
زیره سیاه یک قاشق غذاخوری
تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری
سیر چهار حبه
زنجبیل تازه دوسانت
زردچوبه یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
آب نصف لیوان
گشنیز تازه پنجاه گرم

مراحل تهیه:

پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن میذاریم رو حرارت تا طلایی بشه. ادویه‌ها شامل فلفل سیاه، چیلی خشک، هل، میخک، دارچین، زیره و تخم گشنیز را به همراه پسته توی آسیاب ریخته و پودر میکنیم. سیر و زنجبیل را هم میکوبیم تا یکدست بشه.

وقتی پیاز طلایی شد زردچوبه را اضافه کرده و بعد ادویه‌ها را با خمیر سیر و زنجبیل اضافه میکنیم. حسابی تفت میدیم تا عطر ادویه‌ها دربیاد.

سپس رب گوجه را اضافه کرده و هم میزنیم تا رب به همراه ادویه‌ها تفت بخوره. وقتی رب سرخ شد، آب را اضافه میکنیم، هم میزنیم و درش رو می‌بندیم تا بجوشه و غلیظ بشه.
وقتی سس غلیظ شد و به روغن افتاد گوشت خرد شده را اضافه میکنیم. هم میزنیم تا سس به همه جای گوشت برسه و با حرارت بالا اجازه میدیم چند دقیقه تفت بخوره. حالا حرارت را خیلی کم میکنیم و درش رو میذاریم و اجازه میدیم تا گوشت آب بندازه و با آب خودش آروم بپزه. هر از گاهی چک کنید و اگه خشک شده بود کمی آب بریزین.

بعد از حدود دوساعت که گوشت‌ها نرم شد و خورشت جا افتاد گشنیز خرد شده را اضافه میکنیم. این خورشت رو هم میتونین با نان میل کنین و هم درکنار پلوی زعفرونی سرو کنین.

منبع: دو نفره

انتهای پیام/ 

کد خبر: 1102677

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 13 =