آموزش تهیه سالاد زرشک رژیمی

سالاد زرشک یکی از خوش مزه ترین پیش غذاها محسوب می شود که دارای خاصیت فراوانی می باشد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، سالاد یکی از بهترین پیشنهادات برای خوردن یک شام سبک و پیش غذا می باشد سالادها دارای تنوع زیادی می باشد سالاد هویج، سالاد جعفری، سالاد زرشک و دیگر سالادها به دلیل استفاده از سبزیجات در تهیه آن ها، اغلب دارای فیبر غذایی بالایی می باشند و همچنین پتاسیم خوبی هم دارد که تاثیر بسزایی در کاهش فشارخون دارد.

مواد لازم :

 زرشک تازه: ۱ پیمانه

 کاهو خردشده: ۲ پیمانه

 هویج رنده شده: ۱ پیمانه

 کلم سفید رنده شده: ۱.۵ پیمانه

 کلم قرمز خرد شده: ۱ پیمانه

روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری

 کره: ۵۰ گرم

 آب لیمو ترش: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا زرشک را را با کمی شکر روی حرارت تفت بدهید سپس کاهوها را به خوبی بشویید و به همراه هویج و کلم سفید و قرمز درون قابلمه ای از آب جوش بریزید و بعد روی حرارت اجاق گاز بگذارید.

کمی نمک به محتوای آن اضافه کنید وقتی که مواد داخل قابلمه به خوبی نرم شد در این مدت رنگ کلم قرمز شما به رنگ آبی تغییر یافته است سپس کلم قرمز خود را از صافی عبور دهید.

سپس دوباره کلم را درون قابلمه ای از آب جوش بریزید و بعد سرکه را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید.

اینبار کلم شما باید به رنگ صورتی تبدیل شود آنگاه کلم را از صافی عبور داده و تمام مواد را در یک ظرف بریزید و مخلوط کنید.

در مرحله آخر روغن زیتون خود را به آن اضافه کنید همچنین می توانید این سالاد خوشمزه را به همراه مخلوطی از رب انار، زعفران دم کرده، آب لیمو ترش میل نمایید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1103586

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =