طرز تهیه دلمه کلم پیچ

دلمه کلم پیچ با گوشت چرخ کرده یک غذای ایرانی خوشمزه به عنوان یک پیش غذا و یا حتی وعده کامل غذایی است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، طرز تهیه دلمه کلم که از پیش غذاهای بسیار خوشمزه و مجلسی است، ریزه کاری های خاصی دارد.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده سیصد گرم
برنج دو پیمانه
لپه یک پیمانه لپه
پیاز یک عدد
سبزی معطر دلمه ترخون، مرزه، شوید
رب یک ق غ
ادویه، زرد چوبه، نمک،
سس دلمه شامل
رب گوجه فرنگی یک ق غ
روغن زیتون یا روغن دو ق غ
سرکه نیم استکان
شیره ی انگور یک استکان
آب به مقدار لازم

طرز تهیه:

لپه را پخته، برنج را آب کشی می کنیم پیاز را خرد کرده داخل روغن تفت می دهیم و گوشت را اضافه کرده، تفت می دهیم رب، ادویه و نمک را به مواد اضافه میکنیم، سپس سبزی را اضافه کرده و رب، زرد چوبه و نمک می زنیم در اخر لپه و برنج را اضافه کرده مخلوط می کنیم.

برگ کلم را کمی داخل آب جوش گذاشته تا نرم شود، بعد مواد را داخل کلم می پیچیم و در قابلمه می چینیم.

رب گوجه فرنگی را داخل روغن زیتون یا روغن تفت داده و سرکه و شیره انگور می زنیم و روی دلمه ها می ریزیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1103754

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =