آموزش پخت لازانیای کم چرب با کدو

کدو سبز یکی از بهترین سبزیجاتی است که بسیار کم کالری و سیر کننده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، لازانیا هم مثل ماکارونی یکی از انواع پاستاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار در جهان است که این غذا هم مثل انواع پاستاها اصالتی ایتالیایی دارد. لازانیا از نظر مواد شباهت هایی هم به پیتزا دارد و شاید به همین دلیل است که طرفداران بسیار زیادی در سراسر جهان دارد.
موادلازم:

نصف فنجان پیاز خرد شده

۲ حبه سیر خرد شده

۳ قاشق سوپخوری جعفری

یک قاشق سوپخوری روغن زیتون

نصف قاشق چایخوری پونه

نصف قاشق چایخوری ریحان

نصف قاشق چای خوری آویشن

نصف قاشق چایخوری فلفل

سه فنجان گوجه فرنگی پخته شده بدون پوست

یک فنجان سس گوجه فرنگی

یک فنجان رب گوجه فرنگی

سه فنجان قارچ خرد شده

سه عدد کدوی سبز خرد شده

۲۵۰ گرم پنیر موزرلا رنده شده

۲۵۰ گرم پنیر ریکوتا

۳ قاشق سوپخوری پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه:

پیاز، سیر، جعفری و دیگر سبزیجات معطر را در روغن سرخ کرده تا پیازها به اصطلاح، تر شوند. گوجه‌های خرد شده، رب گوجه و سس گوجه را به آن اضافه کنید. مواد را گاهگاه هم بزنید. پس از نیم ساعت قارچها را نیز به آن اضافه کنید و همچنان هم بزنید. وقتی کدوها را به هشت قسمت تقسیم کردید، فر را داغ کنید. روی سینی فر به ترتیب سس، کدو، پنیر ریکوتا، سس، کدو، پنیر موزرلا ریخته و در انتها روی آن پنیر پارمسان بریزید. به مدت ۳۵ دقیقه با حرارت ۳۷۵ فارنهایت لازانیا را بپزید.سرانجام ده دقیقه صبر کنید تا غذا خنک شود؛ آن را برش بزنید و سرو کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1103890

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 0 =