طر تهیه پاستا گیاهی قارچ

پاستا یکی از غذا های خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی است که با استفاده از پاستا (ماکارونی شکلی) و انواع حبوبات و سبزیجات تازه تهیه می شود.

به گزارش گروه اجتماعی یکتاپرس، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پاستا گیاهی قارچ را به شما بیاموزیم:

مواد لازم

پنیر پیتزا در صورت تمایل: به اندازه نیاز
جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
پاپریکا : به اندازه نیاز
نمک و فلفل: به اندازه نیاز
سس سفید: یک پیمانه
کره: بیست و پنج گرم
فلفل دلمه سبز یا رنگی: یک عدد
قارچ ورقه شده: دو لیوان
پاستا فرمی: دویست و پنجاه گرم

طرز تهیه

مرحله اول – کره را در تابه آب کنید و ۱ قاشق روغن به آن اضافه کنید تا نسوزد سپس قارچ های ورقه شده را بیافزایید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند، فلفل دلمه، نمک و فلفل را افزوده و ۲ دور هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم – پاستا را طبق دستور روی آن پخته و آبکشی کنید.

مرحله سوم – مخلوط قارچ و فلفل دلمه را به سس سفید افزوده، سپس پاستای پخته شده را به آن بیافزایید و برای چند دقیقه تفت دهید تا مواد با هم بکدست و گرم شوند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1104522

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =