طرز تهیه واویشکا؛ یک غذای گیلانی

واویشکا یکی از خوشمزه ترین غذا های گیلانی است که ریشه روسی دارد و پس از حمله روسیه به ایران در شمال کشور وارد ایران شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، واویشکا یکی نوع خوراک است که با گوشت چرخ کرده یا جگر تهیه می شود و تقریبا مشابه جغور و بغور است. این خوراک خوشمزه را می توانید به عنوان نهار یا شام همراه با نان و برنج میل کنید. تهیه این غذا بسیار آسان است می توانید به دلخواه یک تخم مرغ شسکته و روی واویشکا بگذارید.

مواد لازم:

سیر دو عدد

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

گوجه‌فرنگی خرد شده سه عدد

تخم‌مرغ  یک عدد

فلفل‌سیاه   به میزان لازم

نمک   به میزان لازم

پیاز بزرگ  یک عدد

رب گوجه‌فرنگی  دو قاشق غذاخوری

آب  نصف لیوان

زردچوبه  به میزان لازم

گردغوره  به میزان لازم

طرز تهیه:

سیر را خرد کنید و آن را درون کمی روغن تفت دهید. پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید و آن‌ها را با هم سرخ کنید. گوشت چرخ کرده، زردچوبه و رب را به آن اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم تفت دهید تا گوشت کاملا بپزد.

گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را به همراه نصف لیوان آب، فلفل، گردغوره و نمک به مواد درحال تفت اضافه کنید. درب تابه را بگذارید و حدود چهل و پنج دقیقه به آن زمان دهید تا همه مواد بپزند و آب آن کم شود. غذا را بچشید و میزان شوری و ترشی آن را بسنجید که میزان آن مناسب باشد. آب مواد که کاملا کشیده شد یک تخم‌مرغ روی آن بشکنید.

این غذا مانند خورش است و با برنج سرو می‌شود. طرز تهیه این غذا مدل‌های گوناگونی دارد. می‌توانید به جای تخم‌مرغ به آن سیب‌زمینی اضافه کنید. روش دیگر پخت این غذا با مرغ است. به جای گوشت در آن مرغ بریزید و آن را با فلفل قلمی، فلفل دلمه‌ای، نمک، پودرفلفل و زعفران بپزید.

هنگام طبخ این غذا با مرغ، معمولا به آن تخم‌مرغ اضافه نمی‌کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1104681

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 1 =