آموزش پخت املت اسفناج و پنیر

املت اسفناج و پنیر یک غذای خوشمزه و مقوی برای ناهار، صبحانه یا شام است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، املت از دیرباز به عنوان صبحانه و گاهی شام مورد توجه همه دنیا بوده است. املت ها بسته به نوع موادی که داخل آن استفاده می شود، متفاوت است. یکی از این املت ها، املت اسفناج و پنیر است که با ترکیب اسفناج پخته و پنیر گودا با تخم مرغ به دست می آید.

مواد لازم:

روغن مایع : یک قاشق غذا خوری
تخم مرغ هم زده شده : 3 عدد
اسفناج خرد شده : یک پیمانه
پیاز کوچک نازک برش زده : یک چهارم پیمانه
قارچ خرد شده : نصف پیمانه
سیر رنده شده : یک حبه
گوجه فرنگی خرد شده : نصف پیمانه
پنیر خرد شده : 3 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

در یک کاسه، تخم مرغ، اسفناج، پیاز، قارچ ، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

در ماهیتابه روغن بریزید و پس از گرم شدن، مخلوطی از تخم مرغ را در روغن بریزید و بگذارید خودش را بگیرد.

سپس داخل آن را با گوجه و پنیر پر و سرو کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1104801

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 1 =