طرز تهیه مرغ لیمویی کباب شده

به علت مزه فوق العاده خوراک مرغ لیمویی کودکان نیز عاشق این غذا هستند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، فیله مرغ، یکی از کم‌چرب‌ترین و کم‌کالری‌ترین قسمت‌های مرغ است. شما می‌توانید آن را با ادویه‌های مختلف طعم‌دار کنید و با کمک یک سس مخصوص، از آن غذای ویژه‌ای بسازید.

مواد لازم:

فیله مرغ  ۱۲ عدد

نمک دریا به مقدار لازم

دانه فلفل سیاه یک قاشق چای‌خوری

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

لیموتازه  یک عدد (حلقه‌ای برش خورده)

آب‌مرغ  یک پیمانه به مقدار لازم

آب‌لیمو تازه  سه قاشق غذاخوری

آرد یا نشاسته ذرت  یک چهارم پیمانه

زیره‌سبز نصف قاشق چای‌خوری

برگ‌ریحان به مقدار لازم

طرز تهیه:

در یک تابه پهن روغن‌زیتون بریزید و فیله‌های مرغ را در تابه بچینید. وقتی‌که یک‌طرف فیله‌ها سرخ شد، آن‌ها را به‌طرف دیگر برگردانید و منتظر طلایی شدنشان بمانید. اگر تابه شما برای سرخ کردن این تعداد فیله کوچک است، آن‌ها را در دو مرحله تفت دهید.

در یک قابلمه دیگر آرد ذرت را بریزید، کمتر از یک دقیقه تفت دهید و سپس ادویه‌ها، آب‌لیمو و آب مرغ را اضافه کنید. وقتی این مایع کمی قوام آمد، فیله‌های مرغ را در ظرف قابل حرارت دیدنی که می‌خواهید غذا را در همان سرو کنید بریزید و سس را روی آن‌ها خالی کنید.

برگ‌های ریحان را هم‌روی فیله‌ها بریزید و حلقه‌های لیمو را رویش بچینید. بعد از چند دقیقه روی حرارت ملایم، سس مرغ شما غلیظ و غذایتان قابل سرو خواهد شد.

مراقب باشید که خوراک مرغ آن‌قدر روی اجاق نماند که سس آن سفت و لیموهایش له شود. حلقه‌های لیمو روی این غذا، بیشتر جنبه تزئینی دارند و نباید آن‌ها را زیاد بپزید. خوراک مرغ لیمویی غذایی کم‌کالری با حداقل چربی است که می‌توانید از خوردنش لذت ببرید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1104898

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =