به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، ماهی سالمون یکی از خوشمزهترین ماهیها میباشد. امروز قصد داریم روش پخت و مزهدار کردن ماهی سالمون را آموزش دهیم.
ماهی از غذاهایی است که متدهای پخت زیادی دارد. از جنوب تا شمال کشور هرکدام به شیوهها و با چاشنیهای مختلفی ماهی را طبخ میکنند، اما ماهی سالمون کبابی یک وعده سرشار از پروتئین و پرخاصیت است که میخواهیم به طرز متفاوتی آن را مزهدار و طبخ کنیم.
مواد لازم:
ماهی سالمون کامل یک عدد
روغنزیتون دو قاشق غذاخوری
شکر قهوهای دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
لیمو (قاچ شده) یک عدد
ریحان و جعفری تازه برای تزئین کردن به مقدار لازم
گوجه گیلاسی چند عدد
طرز تهیه:
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. ماهی سالمون را بهصورت درسته روی یکتخته قرار دهید. داخل آن را بازکنید و بهوسیله قلمموی آشپزی تمام سطح آن را به روغنزیتون و شکر قهوهای و مقداری نمک و فلفل آغشته کنید.
ماهی سالمون را داخل ظرف مناسب فر قرار دهید. گوجههای گیلاسی را روی ماهی بریزید و آن را حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. وقتی داخل ماهی حالت صورتی شد، یعنی پخته است.
آنرا از فر خارج کرده مقداری آبلیمو روی ماهی بریزید و داخل ظرف مناسب سرو کنید. لیموهای قاچ شده، جعفری و ریحان تازه را هم کنار ظرف برای تزئین بگذارید.
انتهای پیام/
نظر شما