به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، دلمه را در فرهنگها و قومهای مختلف به روشهای متنوعی درست میکنند و آن را به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو میکنند. یکی از خوشمزهترین نوع دلمه، دلمه مرغ است که آن را میتوان با سینهی مرغ یا ران مرغ درست کرد.
مواد لازم:
سینه مرغ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۸۰ گرم
پنیر چدار۲۰۰ گرم
هویج ۴ عدد متوسط
آرد سفید ۱ لیوان
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را روی یک تخته گوشت پهن کنید سپس با بیفتک کوب به آن ضربه بزنید تا گوشت پهن و نازک شود. فقط مراقب باشید که ضربهی زیاد گوشت را پاره نکند.سپس هر سینهی مرغ را از وسط نصف کنید.کمی نمک، فلفل و کره به گوشت بمالید.هویجها را خوب بشویید و پوست روی آن را بتراشید، سپس آن را آبپز و پس از پخته شدن رنده کنید.هویجهای رنده شده را روی سینهی مرغ بریزید و سپس روی آن پنیر رنده شده پخش کنید.سینهی مرغ را مانند دلمه برگ مو به صورت بقچه بپیچید.تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با چنگال خوب بزنید.دلمهها را ابتدا در آرد بغلتانید و سپس به تخم مرغ آغشته کنید و در نهایت در روغن فراوان خوب سرخ کنید.پس از سرخ شدن دلمهها، آنها را در ظرف مورد نظر بگذارید و با سبزیجات اطراف آن را تزئین کنید.دلمه مرغ خوشمزه آماده سرو است.
انتهای پیام/
نظر شما