آموزش آشپزی / کرپ سبزیجات

کرپ سبزیجات یکی از خوشمزه ترین کرپ ها می باشد و کرپ با پنکیک ها متفاوت است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، کرپ اصولا کلمه‌ای فرانسوی به معنی فر خورده است و سال‌هاست که به عنوان یک صبحانه‌ی محبوب جای خود را بر سر میز صبحانه باز کرده است.

مواد لازم:

تخم مرغ ۴ عدد

آرد سفید ۱ پیمانه

شیر ۳/۴ پیمانه

هویچ ریز زنده شده ۱/۴ پیمانه

پیاز ساطوری شده ۱/۴ پیمانه

جعفری خرد شده ۱/۴ پیمانه

فلفل دلمه ساطوری شده ۱/۴ پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

کره یا روغن برای چرب کردن تابه

طرز تهیه:

ابتدا تمام مواد گفته شده را رنده و ساطوری کنید. داخل کاسه ای تخم مرغ را شکسته و با همزن دستی خوب بزنید سپس تمام سبزیجات گفته شده در دستور را اضافه کنید و با همزن خوب بزنید تا باهم مخلوط شوند.آرد را که از قبل یک بار الک کردیم به آرامی و به تدریج به موادمون اضافه می کنیم و هم می زنیم .در انتها شیر را به مایه مون اضافه کرده و هم می زنیم تا مایه کرپ رقیق شود.

داخل تابه را با مقداری کره یا روغن با قلمو خوب چرب کنید.تابه را روی حرارت گذاشته تا داغ شود وقتی تابه خوب داغ شد یک ملاقه از مواد کرپ را داخل تابه بریزید و تابه را بچرخانید تا تمام مواد کرپ به صورت لایه نازک داخل تابه را بگیرید چند دقیقه صبر کنید تا روی کرپ حباب بزند وقتی این اتفاق افتاد طرف دیگر کرپ را برگردانید و بگذارید خوب پخته شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1108243

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =