آموزش آشپزی / خورش نازخاتون

خورش نازخاتون یکی از غذاهای سنتی خوشمزه گیلان است که با بادمجان تهیه می شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، خورش نازخاتون یک خورش خوشمزه گیلانی است که با بادمجان درسته و گوشت تهیه می شود که می توانید متاسب با ذائقه خودتان از خورش نازخاتون با مرغ یا خورش نازخاتون با گوشت قرمز تهیه کنید.

مواد لازم:

سینه مرغ ۳۰۰ گرم

بادمجان قلمی ۴ عدد

نعناع و جعفری ۳۰۰ گرم

پیاز داغ ۶ قاشق غذاخوری

آبغوره یا آب تارنج ۳ قاشق غذاخوری

محلول زعفران ۱ قاشق غذاخوری

اویه خورشی به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

در ابتدا پوست بادمجان را بگیرید و خوب بگذارید سرخ شود و سپس در قابلمه ای کمی روغن بریزید و نصف پیاز داغ ها را به آن اضافه کنید. سینه مرغ خرد ده را به پیاز داغ ها اضافه کنید و سپس تفت دهید.

در مرحله بعد از پخت خور ناز خاتون وقتی که رنگ مرغ تغیرر کرد به آن ادویخ خورشی، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید و سپس ۲ پیمانه اب جوش به خورش اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا مر بپزد.

نعناع و جعفری خرد شده را در کمی روغن تفت دهید سپس ۲۰ دقیقه قبل از پخت خورش، این سبزی های معطر را به خورش اضافه کنید.

وقتی که مرغ خوب پخته شدف بادمجان هایی را که از قبل سرخ کرده اید با بقیه پیاز داغ ها به خورش اضافه کنید، سپس محبوب زعفران را هم به آن اضافه کنید و مقدار نمک آن را تست کنید.

پس از ۱۵ دقیقه این غذای خوش طعم گیلانی آماده است و می توانید بسته به ذائقه ای که دارد مقداری آبغوره یا آب نارنج به عنوان چاشنی به غذای خود اضافه کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1108965

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =