آموزش آشپزی / گراتن قارچ

گراتن قار” یک غذای فرنگی است. گراتن یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته می شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، گراتن یکی از غذاهای فرانسوی است که همراه با پنیر پیتزا و سس بشامل در فر طبخ می شود. گراتن قارچ یک غذای کامل و بسیار خوشمزه است که میتوانید برای وعده ناهار یا شام آن را میل نمایید.

مواد لازم:

سیر له شده:1 حبه

قارچ ورقه شده:300 گرم

تخم مرغ:2 عدد

خامه : نصف فنجان

کره :1 قاشق سوپخوری

سیب زمینی نازک ورقه شده :1 کیلو

پنیرگودا:150 گرم

نمک و فلفل :به مقدار لازم

شیر :2/3 فنجان

طرز تهیه:

قبل از انجام هر کاری فر را روشن نمایید تا در طول آماده سازی مواد گراتن قارچ ، فر گرم و آماده شود. دمای مورد نیاز برای طبخ این غذا 400 درجه فارنهایت میباشد.

ابتدا سیب زمینی ها را شسته و پوست بگیرید ، سپس آن ها را به شکل حلقه های نازک و مرتب برش بزنید.

قارچ ها را هم خوب شسته و به شکل ورقه های نازک و برش زده و در مقداری آبلیمو و آب بخوابانید تا سیاه نشود.

کاسه ای بردارید و دو عدد تخم مرغ را داخل آن بشکنید و خوب هم بزنید تا باز شود ،حالا شیر را به تدریج افزوده و مخلوط نمایید.

در ادامه خامه و نمک را هم به ترتیب به مخلوط تخم مرغ افزوده و هم بزنید تا یکدست و صاف شود.

یک حبه سیر را رنده کرده و با یک قاشق کره مخلوط نمایید ، کف قالب مورد نظر را با این مخلوط چرب و آغشته کنید.

قارچ ها را شسته و آبکش کنید ، سپس بگذارید تا خشک شود.

در مرحله بعد سیب زمینی های حلقه شده را کف قالب بچینید ، سپس روی آن را با برش هایی از قارچ بپوشانید و دوباره لایه ای از سیب زمینی را قرار دهید.

حالا مخلوط تخم مرغ و خامه را روی مواد بریزید طوری که همه جای آن را پوشش دهد، قالب را برای یک ساعت در طبقه میانی فر بگذارید.

بعد از یک ساعت قالب را از فر خارج کرده و پنیر رنده شده را روی مواد بریزید و خوب پخش کنید ، سپس برای نیم ساعت دیگر داخل فر بگذارید.

بعد از اینکه سطح پنیر خوب طلایی شد ، گراتن قارچ را از فر بیرون آورده و بعد از خنک شدن برش زده و میل نمایید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1109287

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =