به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، جوجه کباب مکزیکی مانند دیگر غذاهای مکزیکی پر ادویه و تند و تیز است. شما میتوانید جوجه کباب را داخل فر یا ماکروفر و به روی ذغال تهیه کنید. شما میتوانید کمی سس سالسا نیز به جوجه کباب میتوانید اضافه کنید و بهدلخواه از فیله سینه و بدون استخوان و یا با استخوان این غذا را تهیه کنید.
مواد لازم
سینه مرغ یک عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۶ حبه
فلفل دلمه یک عدد
کره ۵۰ گرم
زنجبیل نوک قاشق چایخوری
ادویه کاری ۱/۴ قاشق چایخوری
تخم گشنیز یک قاشق چایخوری
زیره سبز یک قاشق چایخوری
پاپریکا یک قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ را با استخوان و یا بدون استخوان به قطعات مناسب خرد کنید و خوب بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا کاملا خشک شود.
پیازها را پوست بگیرید و به صورت خلالی ریز خرد کنید. سیرها را نیز پوست گرفته و به همراه مرغها خرد شده داخل یک ظرف بریزید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.
تمام ادویهها را بههمراه فلفل دلمه خرد شده و کره ذوب شده و نمک اضافه کنید و خوب مواد را ماساژ دهید سپس روی ظرف سلفون کشیده و برای چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزهدار شود.
وقتی مرغها مزهدار شدند پیاز و سیر و فلفل دلمه را از مرغها تکه شده جدا کنید و به سیخ بکشید و روی زغال داغ کباب کنید و یا میتوانید به سیخ چوبی بزنید و داخل تابه گریل و روی گاز این جوجه کباب را تهیه کنید و یا میتوانید کف سینی فر را کمی چرب کنید و مرغها سیخ زده و داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود و در انتها روی فر را روشن کنید تا سطح جوجه برشته و طلایی شود سپس به همراه نان و یا برنج میل کنید.
انتهای پیام/
نظر شما